Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek egyáltalán érzelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán érzelmes, romantikus nők még manapság, vagy ez a típus mára kihalt?

Figyelt kérdés

Van egy nőideálom: értéknek tekinti a szüzességet, és egy megfelelő férfira vár. Érzelmes, képes kifejezni az érzelmeit és romantikus. Fontosak neki az egyedi élmények, hogy ne csak egy sablon kapcsolata legyen. Megértő és hűséges.

Na most ilyen nőt 25 év alatt egyet nem találtam. Ezek szerint nem létezik, csak a fejemben?

2013. máj. 7. 09:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Jártál már a világon mindenhol és találkoztál már minden 25 év alatti nővel?

Kétlem.

Unom az ilyen hülye kérdéseket.

2013. máj. 7. 09:43
 2/18 ivilicious ***** válasza:
49%
én itt vagyok,csak már nem vagyok szűz :D
2013. máj. 7. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
hat amit leirtal annak tipikusan az ellentete vagyok.:S
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Kihalt, nézd meg a történelemkönyvedben a képeket ezekről a nőkről, úgy a barokk környékén, és verd ki rá. Jó szórakozást! :) (Egy nő, aki épp a Te mániád ellentéte.)
 5/18 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebbaz ilyen, de biztos fogsz talalni. Elmondhatom, en sem vagyok romantikus es huseges. A korosztalyomban az a 6 lany, aki a legkozelebb all hozzam, ok sem husegesek es nem hisznek az igaziban. Valoban kezdunk "elferfiasodni" . Ugyan olyan az eletunk, mint egy fiue. Igen, mi is nap mint nap beallunk a boncasztal melle, ugyanugy elmegyunk bulizni, ugyanolyan elvarasok vannak ranknezve, mint a fiukra. Miert ne engedhetnenk meg magunknak azt, amit ok? Igy erezzuk jol magunkat. De nem gondolom, ha jonne egy megfelelo, ne tudnank imadni es tisztelni tiszta szivunkbol. Mindenfele jott-menttel meg minek legyunk romantikusak? Raadasul az az erzesem varhatunk mi a megfelelore....a normak felborultak. Az egyedi elmegyek, pedig azt gondolom mindenkinek fontosak, a megertes kepesseg. Az a baj,h az olyan munkat, ami regen szoba sem johetett, hogy elvegezzuk, ma mar szinte kotelezo megcsinalni. Raadasul elvarjak, hogy maradjon feszes a melled es a feneked, ha lehet viszont szoptasd abgyereket ameddig lehet, hogy jo eros legyen. Gondolok a tiptop otthon es a meleg vacsi sem hatrany. En nem fogom igy elni az eletem es nem is akarom. Gondolom mar tudod a valaszt miert...
2013. máj. 7. 09:51
 6/18 anonim ***** válasza:

Jelen

23/L

2013. máj. 7. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Ahogy telik rajtad az idő, egyre kevesebb szüzet fogsz találni a korosztályodban, az biztos. Talán a mélyen vallásos, lányok között van még néhány, aki tartogatja a szüzességét, de amúgy kevés. Nemcsak azért, mert feltétlenül el akarja mindenki veszíteni az első jöttmenttel (jó van ilyen is), de azért már 20-on felül sokan voltak már szerelmesek és sokan érezték úgy, hogy eljött a megfelelő férfi.

Érzelmes, romantikus, megértő, hűséges... hát ilyen azért szerintem van néhány.

Ezt az egyedi élményeket és a nem sablon kapcsolatot nem igazán értem, szerintem ez szubjektív.

2013. máj. 7. 10:16
 8/18 anonim ***** válasza:

amit Te keresel, sajnos azért hal ki, mert otthon amit látnak, sajnos mindenki abból indul ki

itt momentán a romantikára gondoltam, az simán ki lehet ölni a másikból,

egy lány amúgy tud ilyen lenni, ha találkozik olyannal, hiszen az érzelmek egymást táplálják

én idősebb vagyok, mint Te és még sem hiszem, hogy létezik igazi, sajnálom, de mindenki a saját életéből és környezetéből ítél

ja és hűség, mind a két oldalon találsz ilyet, aki nem az

ez az élet,

vannak olyanok akit keresel, csak jó helyen tegyed N

2013. máj. 7. 10:18
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Add fel dezsvír. Itt csak beoltanak a piás-tahó csajok, hogy "nédmá mekkora *böfögés* egy lúzser. Hö hö hö. Héj gyüttök este innyi?"
2013. máj. 7. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Íme. Bár a szüzességemet nem hatalmas értékként fogom fel, egész egyszerűen viszonzott szerelemre és biztonságra vágyom, illetve olyan kapcsolatra, amit fent te is leírtál. 22l
2013. máj. 7. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!