Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek egyáltalán érzelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán érzelmes, romantikus nők még manapság, vagy ez a típus mára kihalt?

Figyelt kérdés

Van egy nőideálom: értéknek tekinti a szüzességet, és egy megfelelő férfira vár. Érzelmes, képes kifejezni az érzelmeit és romantikus. Fontosak neki az egyedi élmények, hogy ne csak egy sablon kapcsolata legyen. Megértő és hűséges.

Na most ilyen nőt 25 év alatt egyet nem találtam. Ezek szerint nem létezik, csak a fejemben?

2013. máj. 7. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Xeno, sírj csak, nem hallottuk még eleget mióta itt rontod a levegőt vagy egy éve.
2013. máj. 7. 10:28
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

" a levegőt vagy egy éve"

Csak kb 5 hónapja, de látom ekkora hatásom van :D

Ehehehehehehe

Heheheheh

heheh

2013. máj. 7. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolso, tul idealisztikus elkepzeleseid ne legyenek, mert bevonulhatsz a noverek koze!
2013. máj. 7. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogyan valtozik a vilag, mindig több szazaleka lesz romantikus a nöknek mint a pasiknak. Egyszerüen nem talaltal, valoszinüleg rossz helyen kerestel.

(En talaltam, nem is egyet, söt, inkabb a feher hollo az akit te nem akarsz, de lehet csak diszkoban kellene ismerkednem)

2013. máj. 7. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Megint egy általánosítás!
2013. máj. 7. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
Léteznek. Én az vagyok. Csak rohadtul nem becsülnek semmire a pasik. Mindenkinek ribanc kell aztán meg sirnak, hogy elbánt velük. 24/L
2013. máj. 7. 12:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát a szüzességet én is értéknek gondolom, csak sajnos elvesztettem és sehol sem találom. Ha valaki megtalálja szóljon!
2013. máj. 7. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok a 16-os, a házasságig szerettem volna várni vele de kénytelen voltam belátni, hogy nincs olyan pasi manapság így elvenne egy lányt ezért az első nagy szerelmemmel elvesztettem én is..

Sokan egy hónapot is képtelenek várni, nem hogy a nászéjszakáig ameddig évek is eltelhetnek.

2013. máj. 7. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!