Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznék még romantikus pasik, ha igen akkor hol, merre?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 22:18
1/18 anonim válasza:
Léteznek, a lányok barátzónájába megtalálhatóak.
Ez közhely meg hülyén hangozhat de többnyira így van.
2/18 anonim válasza:
Nekem van egy csomó elképzelésem, de nincs kivel .. so.. i suck hard :D
5/18 anonim válasza:
Itt lennék jó magam, itt a baz megyében :D
Komolyra fordítva a dolgot, többségében a <<Friendzone>>-ban.
7/18 anonim válasza:
#3 érdekes, hogy ezen az oldalon mindenből csak az található meg ami éppen a kérdezőnek kell :)
8/18 anonim válasza:
Én romantikás vagyok, írjatok lányok! :D
9/18 anonim válasza:
Jaja, akadnak ilyenek kérdező. Csak, majd akkor bukkannak elő a barátzónádból, ha valóban lesz is rá igény! :D
10/18 anonim válasza:
Jáj, májdnem áztát olvástám, hogy Romantic-os csávókrá ván szükség.
Amúgy meg nektek tök mindegy, a romantikus srácok legtöbbször kevésbé izgalmasak, sokszor csendesebbek, ezért eldobjátok őket egy nagy kanért, utána meg jön a "minden pasi disznó" szöveg. Vagy már rögtön első körben kiszórjátok a többséget, mert nem feltétlenül Adonisz külsejűek vagy van bennük valami "hiba", miközben azért ti sem vagytok egytől egyig topmodellek vagy tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!