Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, léteznek olyan férfiak, akikről a romantikus regények lapjain olvashatunk?
Létezhetnek? Vagy tényleg ennyire kilátástalan a helyzet? Vannak férfiak, akik egyetlen nőt szeretnek, hűségesek, nem vetik meg a romantikát, de van bennük tűz és szenvedély? Akiknek értékrendjét nem a média vagy a többség mintája alapozza meg.
Elsősorban nők véleménye érdekelne.
Nincs ilyen, ne légy ennyire naiv.
20/L
Igen vannak :) Én ilyen vagyok. Tudom, hihetetlen.
UI: Légy szíves senki se írjon, mert nem teszem ki magam több megaláztatásnak a női nem részéről.
Írtad , hogy elsősorban nők véleménye érdekelne... De szerintem én pont ilyen vagyok. Nekem mindennél előrébb való a barátnőm. Semmi sem érdekel , csak is ő. Természetesen odafigyelek a mindennapos tanulásra , dolgaimra , de mindenek előtt ő az első minden téren. Ha csak fél percre láthatnám azokon a napokon , amikor nem tudunk találkozni , akkor is elmennék , ha több órás buszozás lenne az ára. Nem nézek rá más lányra , még a gondolat sem fordul meg a fejemben. Számomra Ő a tökéletes női alak. Volt már pár veszekedés , de én úgy érzem nem tudok nélküle élni.
Hát ez lennék én :D
F/18
A személyiségemre a fent vázoltak közül majdnem mind igaz. DE! Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül egy jóképű, csinos regényhős kinézet is társul. Innentől pedig az egész semmit sem ér, mert hát valljuk be, nagyon is számít a külső.
Amúgy manapság, ha odaállítanék egy fiatalabb lányhoz egy csokor virággal, vagy verset írnék neki, minimum a képembe röhögne. Pedig a vicces az, hogy alapból hajlamos lennék az ilyesmire.
23/F
Jó látni, hogy van ilyen. :) Őszintén szólva, kicsit lehangoló néha. Csak ráklikkelek egy-egy kérdésre, olvasgatom a válaszokat és megkérdezem magamtól: Ez most komoly? Mit keresek én itt?
Nem szívesen veszíteném el a Szerelembe és a valódi Értékekbe vetett hitemet.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!