Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, léteznek olyan férfiak, akikről a romantikus regények lapjain olvashatunk?
Létezhetnek? Vagy tényleg ennyire kilátástalan a helyzet? Vannak férfiak, akik egyetlen nőt szeretnek, hűségesek, nem vetik meg a romantikát, de van bennük tűz és szenvedély? Akiknek értékrendjét nem a média vagy a többség mintája alapozza meg.
Elsősorban nők véleménye érdekelne.
Léteznek bizony,én is ilyen vagyok de úgy vettem észre,ez már senkinek nem kell,és én sem.Mert az ilyeneket,mint én nem szokták észrevenni a nők általában,és le sem szarnak.
Nem fogok ettől még megváltozni,én ilyen maradok,és reménykedem hogy hátha egyszer az életben találok egy lányt magam mellé,aki elfogad ilyennek. :)
22/F
#11 Mire érted, hogy nem mond ellent?
#12 Nem gondolom így. Miért, a szerelem csak azokat illeti, akik a média szerint tökéletesek vagy beillenek abba a kategóriába? Életemben először érzem magam szerelmesnek, pedig az illetőről hónapokig még csak képet sem láttam. Ami már semmit nem változtatott azon, amit érzek. Pont az a probléma szerintem, hogy ma már kevesen mernek érezni... mármint úgy igazán érezni.
#15 Valamilyen szinten jogos. Talán kölcsönösen formáljuk át egymást, de nem is tudunk róla.
#16 Van nő, aki ezeknek ellenállna, ha szeret valakit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!