Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a filmekben léteznek igazán romantikus férfiak?
Akik maguktól udvarolnak, és nem a nőnek kell ezzel nyaggatni őt. Akik nem csak addig kedvesek és romantikusak, amíg meg nem kapják a nőt.
Félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy csak a férfi tegyen hozzá a kapcsolathoz, magam is mindent megtennék érte, de még nem találkoztam olyannal, aki igazán őszintén ilyen lenne.
Attól még léteznek,hogy Te nem találkoztál ilyennel.Tudod a legtöbbször az a baj,hogy az ilyeneket észre sem veszitek...
Én például ilyen vagyok,meg is szívom vele,mert manapság inkább kiröhögnek meg elutasítanak emiatt.Én meg látod olyannal nem találkoztam még,aki értékelte volna. :)
De ettől még léteznek,és titkon egy olyanra vágynak mint amilyen te is vagy,aki ezt igényelné. :)
Vannak ilyen férfiak... Őket szarjátok le tisztelt hölgyeim a legnagyobb ivben :)
Na nem mondom hogy minden hölgy, de egy jó része biztosan.
A filmek a végleteket mutatják be.
Létezik ilyen férfi - csak kevés.
Mint ahogy olyan tökéletes és gyönyörű nő is kevés van, mint a főhősnő.
Amúgy meg tényleg: a nők többnyire kinevetik az ilyen férfiakat.
Eljön majd az idő mikor majd találkozni fogsz véle, s akkor kiteljesedik majd életed.
Habár nem tudom gyermeki lelked van e még vagy már érett nővé fejlődtél, de hidd el, ha te is akarod akkor sikerülhet!
Bízz magadban és bízz a Fanta erejében is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!