Romantikus pasik léteznek, normális pasik léteznek, olyan pasik akik udvarolni is szoktak léteznek?
De, egyszerű meglelni. Itt vagyok.
Most bezzeg senkinek nincs kedve rámírni.
Ugyanazt fogom ide is írni mint az előbb:
Tavaly volt egy lány akinek udvaroltam.
Ahogy azt én természetesnek tartom elmentünk randizni egy jó párszor, vittem neki mindig virágot, szépen beszéltem vele, tisztelettel. Bókoltam is, de nem túlzottan, csak finoman. Tudtam, hogy szereti a saját készítésű ajándékokat ezért rózsát festettem neki, majd azzal leptem meg. Minden jó úton haladt, aztán közbe jött a téli szünet az egyetemen. Januárba mire találkoztunk újra, már volt pasija. Egy tahó bunkó állat. 30-án megismerkedtek, szilveszterkor meg már együtt is voltak.
Ez volt az a pont ahol eldöntöttem, hogy nem leszek romantikus, még ha ez is jön ösztönösen, mert nem éri meg...
Romantikus pasik léteznek? Igen itt vagyok
Normális pasik léteznek? Igen, ha az nem baj ha kissé furcsa vagyok
Olyan pasik akik udvarolni is zeretnek? Ha ez olyan dolgokban csúcsosodik ki mint versírás neked, odafigyelés, dícsértek akkir igen, ha gagyi éttermkbe huricálásra és értéktelen hulladék vásárlására a számodra akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!