Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként milyen szöveggel kezdeményezzek Tinderen? 22l
-Szia. Van kedved beszélgetni? :)
-Igen, persze :)
Ezután pedig a képei, bemutatkozása alapján kérdezz rá valamire.
Azért arra számíthatsz,hogy ha nálad kiváltotta a nedvesbugyi-reakciót, sok másik csajnál is megtette ugyanezt.
Nem hiszem, hogy létezik olyan kimenetel,hogy te ne csak egy vagy két ürítés legyél a számára.
Persze ettől még megpróbálhatod.
Ha valaki nem ír, az nem véletlen. Ha annyira jó pasi, h ennyire beindított, akkor valószínűleg van még 5000 matche, akik közül próbálkozik a legjobb 10nél. Jobb esetben. Rosszabb esetben csak játszik :D
Tőled ha akarja valamit, pláne komolyan, valószínűleg írna
Hülyeség amit a többiek írnak. Írj neki nyugodtan. És, hogy mit?
Na hát én ( F/23 ) amikor lánynak írok akkor általában valamiféle bók vagy -ami nálad is működhet- valamelyik képére reflektálva írj neki.
Ha pl. van kutyás képe akkor nyugodtan írhatsz valamit az ebbel kapcsolatban. Ne gondold túl a dolgot csak spontán.
Na meg, hogy biztos van valaki más akivel párba állt? Na bumm, és ?
Nekem is napi 3-4 szokott lenni, nem írok a többségének, sőt van olyan, hogy egyiknek sem mert egy másik lány válaszára várok, de ez nem azt jelenti, hogy a többiek nem szimpik.
Persze nem tudom, hogy hogyan nézel ki, de ha nem vagy olyan mint egy ribi de nem is mint egy boszorkány a kinézeted akkor nem lesz gond.
Plusz, mi értelme itt filozni, hogy majd vissza ír e vagy nem. Csináld, egy nem is jobb mint a bizonytalan.
neked olyan mindegy. írd meg neki, hogy hol szeretnéd leszopni, és ennyi
ne erőltesd a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!