Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen más is tapasztalt ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Match után ráírok egy csajra, akkor sokszor még vissza is ír tök normálisan, utána egy normális beszélgetés reményében kérdezek tőlük 1-2 dolgot, és eltűnnek. Semmi perverz dologra nem kell gondolni, csak barátkozó kérdésekre, meg hogy meséljenek magukról, de sokszor 2-3 levélváltás után eltűnnek, így pedig nehéz fenntartani egy érdekes beszélgetést. Miért van ez, mit csinálok rosszul? Ha csak 1-2x fordulna elő, nem idegesítene, de mikor sorozatban 8-10 lány eljátssza, elég irritáló. Eddig akikkel beszélgettem netről régebben, mind mondták, hogy jó velem beszélgetni, meg kreatívan viszem a beszélgetést. Nem értem mi ez, értelmi fogyatékosok járnak Tinderre újabban?

2016. júl. 14. 23:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Jó pár oka lehet. Csak pár, ami most beugrott.

1, Kamu profilok.

2, Csak azért regisztráltak, hogy néha elüssék az időt.

3, Pár emberrel nekiállnak beszélgetni és aki helyesebb, egy idő után csak azzal beszélgetnek.

4, Várják, hogy a személyes szórakoztatócenterük légy. Mivel egy szimpla beszélgetéssel ezt nem éred el, hanyagolnak.

5, Nem beszélgetni akarnak, hanem szexet.

Azzal meg ne nagyon foglalkozz, hogy mit írnak ki azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnének. Kevés fogja kiírni, hogy csak szexet akar, mert hátha meglátná valaki a környezetében és összedőlne a felépített kis világ a személyiségükről. A komolyabb kapcsolat szövegről pedig azt hiszik, hogy komolyabb lányoknak is tűnnek, nem csak egyéjszakásnak. Az ilyen társkeresési szöveget meg ritkán érdemes elhinni és az igényeket is. Nézz körül, hány lány írja, hogy egy kedves és aranyos pasit akar vagy hogy a külső nem számít. Aztán a teljesen normális srácokat sorban elküldik és összejönnek egy bunkóval.

2016. júl. 15. 00:57
 12/38 anonim ***** válasza:

Pár csaj megvolt onnan. Nem tudom hány éves vagy, de én 40 és afölött probálkoztam.

20 éves csajoknál felejtős ez.

2016. júl. 15. 05:12
 13/38 A kérdező kommentje:

#9:

Ha nincs semmi extra szöveges információ, csak pár szelfi, esetleg tengerparti kép, akkor mit kérdeznél az illetőtől? hogy milyen telefonnal lőtte a szelfijét?:D

úgy gondolom, ebből h mesélj magadról, egy alap intelligenciával rendelkező ember minimum tud 2 mondatot írni arról, mit tanul/dolgozik, mit szeretne elérni, mik a hobbijai. És innen már jó esetben lehet személyesebb, nem sablon kérdéseket feltenni. Persze ha vannak olyan képek, ahol látszik hogy van különleges elfoglaltsága, vagy normális bemutatkozása, én se ezzel kezdek...

2016. júl. 15. 08:44
 14/38 anonim ***** válasza:
34%
Ezt a "mesélj magadról"-t szerintem hanyagold! Ha ilyet kérdeznek tőlem, akkor én rendszerint nem válaszolok. Mit várnak, talán küldjem el az önéletrajzom??? Ha valaki megismerni szeretne, akkor kérdezzen konkrétan, ne azt várja el, hogy én tegyek erőfeszítést azzal hogy megfogalmazom az életemet, csak hogy ő megismerhessen...
2016. júl. 15. 08:49
 15/38 A kérdező kommentje:
#14: Nem önéletrajzot várok, de 2 képből honnan szűrjek le információt, mit kérdezzek? 2 mondatot csak képes leírni, az meg bőven elég alapanyag nekem, hogy feldobjam a beszélgetést, hozzáfűzzek valamit, de a semmire nem lehet "építkezni". És volt olyan lány, aki szintén ezzel indított ott nálam, ebben az esetben én is képes voltam normálisan írni, és normális beszélgetést elindítani. Egyébként a 18-26 éves korosztályból keresek. A többieknek köszi a választ, de elég elkeserítő, hogy 100-ból kb. 4-5 lány elég intelligens ahhoz, hogy érdemi beszélgetést lehessen vele folytatni.
2016. júl. 15. 08:56
 16/38 anonim ***** válasza:
75%
életképtelen kislányok vannak rajta akikkel nem lehet kommunikálni. nincs értelme az egésznek. De nőknél egyszerü, felteszi a leg kivágottabb ruhás képet és várja a kapást, ami lehet képzelni naponta mennyi férfi hizelgését teszi ki, ezzel együtt egó fényezés is, bárhol bármikor felmennek rá, még ha rossz kedve van akkor is bedob valamit valakinek aki úgy repül rá mint kutya a csontra
2016. júl. 15. 09:18
 17/38 A kérdező kommentje:

Ha meg az az eset áll fenn, hogy csak szexet akar, az se baj nekem, még ha egy rendes kapcsolat is az elsődleges egyértelműen.

Viszont akkor is szükséges a másikat bizonyos szinten megismerni, beszélgetni vele néhány felületesebb témáról, legalábbis még nekem, férfi részről is szükségem van ahhoz néhány információra a másikról, hogy eldöntsem, hajlandó vagyok-e lefeküdni vele. A másik, hogy ha egyből azzal indítanék, hogy szeretné-e ezt, vagy találkozni, az lenne, hogy felháborodnának a pofátlanságomon, meg élőben sem lenne pofám ezt megcsinálni, és neten is aszerint viselkedek.

2016. júl. 15. 09:19
 18/38 anonim ***** válasza:

Egész csak a külsőségeken alapul, mint a legtöbb dolog. Ha tényleg ilyen normális lányt keresel, annak eszébe se fog jutni ez. Tinder azoknak jó, akik megfelelnek a társadalom "elvárásainak" tehát a tényleg jóképű srácok és "Menő" instapics*k dughatnak ennek a segítségével. Sokan csak önbizalomnövelésre használják és eszük ágában sincs semmit sem csinálni, csak jól esik, hogy ennyien dicsérik őket. Nevetséges az egész :D

Kipróbáltam máskor, de 1 nap alatt le is töröltem voltak nagyon szép lányokkal "match" de miután jobban belegondoltam, hogy ez a játék, mint a boltban a ruhával, ami tetszik leveszed számomra undorító.

2016. júl. 15. 09:39
 19/38 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez van, de láttam már pár egész normálisnak tűnő ismerőst is fenn (facen nem ismerőseim, bár facebookos ismerősre is volt példa) illetve a többi netes ismerkedési lehetőségről még rosszabb tapasztalataim vannak, ott már egy válasz, vagy kölcsönös tetszés is szinte csodaszámba megy, akivel meg beszélgetni kezdenék valami még nagyobb csoda folytán, hamar kiderül hogy gázos. plusz fizetni nem fogok ezért.
2016. júl. 15. 10:29
 20/38 anonim ***** válasza:
Ne add fel, vannak ott is normális emberek, csak ritka. Én is kaptam mesélj magadról üzenetet, nincs is ezzel gond. Aki komolyan gondolja, az írni is fog, aki nem, az pedig eltűnik. Ne vedd magadra, jön a következő.
2016. júl. 15. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!