Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lehet, hogy most amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, hogy most amikor kint voltam Moldovában, Ukrajnában, Fehéroroszországban, gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok voltak Tinderen, és lett 15 matchem pár nap alatt, míg itthon 1 év alatt csak egy?

Figyelt kérdés
Már csak nevetek, amikor valaki általánosságban a magyar lányok szépségéről beszél. Mindenhol megy a pózolás, csücsőrítés, hányingert kapok. Nem viccelek, kint 10-ből 8 lányt jobbra húztam, itthon jó ha egy-kettő megy arra. Ott miért tudnak normálisan kinézni? Nem látszik az rajtuk, hogy el lennének szállva maguktól.
2016. júl. 9. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszéltél is velük?
2016. júl. 9. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor mire vársz,telepedj le ott.Ukrajnában jobb lesz neked.
2016. júl. 9. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Mert ott még nem söpört végig ez a divatmizéria hanem szimplán "csak" szépek :)
2016. júl. 9. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Amikor én voltam külföldön akkor rengeteg matchem lett, mert végre értelmesen kinéző helyes fiúk voltak ott lol 18/l
2016. júl. 9. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy lánnyal beszéltem, mondtam neki hogy gyönyörű, de sajnos holnap már megyek el. De az utcákon sem látni rajtuk azt a nagyképű viselkedést, nincsenek a fiúk között sem ecsethajú hányadékok (főleg beloruszban), normálisan néz ki mindenki.
2016. júl. 9. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor költözz oda
2016. júl. 9. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert a magyar lányoknak egyszer bemesélték az őket megfektetni kívánó külföldiek, hogy ők a legszebbek, ők meg elhitték...

...pedig az oroszokhoz képest a kanyarban sincsenek!

2016. júl. 9. 17:36
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Persze itthon is vannak gyönyörűek, de arányában még az ötödét sem érik el.
2016. júl. 9. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én Ukrajnában élek,és tényleg nem olyan durva.De persze vannak csücsörítős meg hasonló khm lányok,de nem olyan sok.
2016. júl. 9. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy grafikont felrajzolhatunk Európára, nyugatról kelet felé egyre csinosabbak a lányok. És a magyar lányok is pont ennek felelnek meg, csinosak, szépek, de csak itt a középmezőnyben.

Orosz, ukrán, fehérorosz, litván, örmény csajok magasan verik a magyar lányokat.

Ugyanakkor, nekem saját megfigyelésem, hogy a kelet-európai lányok annyira sokkal nem szebbek a nyugatiaktól, csak egyszerűen jobban öltözködnek, az öltözésükkel és a viselkedésükkel jobban kidomborítják a nőiességüket (nem szó szerint. :D ).

Megyek Budapest központjában, nézegetem a turista csajokat és annyira lerí, hogy kik jöttek a nyugati világból és kik Kelet-Európából.

Magyarországon a kettő ötvözete van, csinosabbak a lányok, mint nyugaton, de inkább öltöznek is úgy.

2018. aug. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!