Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elhatároztam hogy életemben először elhívok találkozni egy lányt. Ma meg is tettem, baszott eljönni, ma megint itthon verem a brét. Rajtam kívül valaki is elhitte hogy ez összejöhet? 22/F
Pedig én drukkoltam nektek :/
Német-Franciát azért láttad nem?
Ezt a "szimpatikus vagyok neki talán"-t nem mondod valami meggyőzően.
Nem lehet, hogy már akkor láttad rajta, hogy csak megjátssza?
Ez megnyugtat. Már bocsi, nem rosszmájúságból mondom. Azért megnyugtató ez számomra, mert ez nekem azt jelenti, hogy nem vagyok még elkésve, mert még nekem se volt barátnőm XD 18/F.
Amúgy nekem is volt már, hogy facen írtam egy csajnak, hogy elkísérném valahova. Megkérdeztem , hogy egyedül megy e. Azt írta , hogy nem. És többet nem is válaszolt kérdéseimre... Meg többször volt, hogy virtuális kikosarazást kaptam. Mindenesetre csak bizakodni lehet hogy összejön a dolog(egyszer). Nekem mindig ezt mondják:"Még nem találkoztál az igazival". Hát majdcsak megtalálja az ember az "igazit"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!