Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elhatároztam hogy életemben először elhívok találkozni egy lányt. Ma meg is tettem, baszott eljönni, ma megint itthon verem a brét. Rajtam kívül valaki is elhitte hogy ez összejöhet? 22/F
Egyszerre tobb lanyt hivj. Igy csak marad vki.
N
Már velem is volt ilyen. Meg kell tanulni, hogy nem szabad beleélnie magát az embernek az ilyenekben, na meg ahogy előttem is írták, érdemes több vasat is a tűzben tartani, nem érdemes itt erkölcsösködni, mert mindig csak ilyen szívás lesz a vége, és egy csomó befektetett idő vész kárba, amíg egy valakivel vesződik csak az ember.
20/F
Komolyan nem érted a probléma lényegét, ugye?
Fél éve találkoztatok, azóta nézegeted a neten, és elhívod randizni.
Atyám... fél év!!
Ezt úgy kellett volna, hogy ott helyben kicsit ráhajtasz, és elkéred a számát, felveted hogy legközelebb elmehetnétek valahová kettesben is, mert neked szimpatikus, stb. És másnap hívod el randizni.
Szegény csajnak lehet ez úgy jön le, hogy fél évig le se tojtad, de most áll a bré, más nem jött össze, akkor lehet hogy ráfanyalodsz, mert más nincs.
Aztán csodálkozol, ha mégsem mer elmenni a randira, hátha csak meg akarod húzni.
Szóval ha legközelebb valaki tetszik, ne tökölj hónapokig, mert addig esetleg valaki elhalássza az orrod elől, hanem ott helyben tegyél lépéseket, és mutasd ki, hogy neked nem lenne ellenedre ha jobban megismerhetnéd. És ha ez nem kölcsönös, hát bumm... Van ez így. Majd legközelebb. A csajok is szoktak így járni, mielőtt bárki itt sírni kezdene, nincs olyan nő, aki mindig mindenkinek bejön, ők is sokszor tapasztalják, hogy aki nekik tetszik, az őket le se...
Nem kell ezt ennyire a szívedre venni, mert ez a sírás egyáltalán nem férfias. Fogod magad, elmész a haverokkal valahová, és reménykedj, hogy lesz ott szimpatikus csajszi. Aztán hajrá! De ne halogasd megint a végtelenségig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!