Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon miért ennyire elutasítóak és távolságtartóak az emberek?
Sok helyen jártam már külföldön, és nem nagyon tapasztaltam ezt, ami nálunk megy. Itt mindenki örökké csak rohan a dolgára, káromkodik a dugó miatt vagy ha késik a busz, rá se néznek egymásra az emberek a metrón/vonaton, mindenki idegbeteg, egy mosolyt nem látni soha, nem segítenek a másiknak, ha baja van.
És a kapcsolatokra is jellemző ez a hidegség. Mindenki csak bájolog, valójában meg jól kibeszéli a másikat a háta mögött, vagy hátba szúrja és átveri... Alig látni igazi barátokat és kapcsolatokat is, mert csak haverjai vannak mindenkinek, és a párjukkal is csak a szex miatt vannak együtt.
Különösen furcsa, hogy amíg pl. Amerikában megszokott az, hogy a srácok is gyakran ölelkeznek, puszilkodnak, de csak poénból, mert nem melegek, nálunk ezeket rögtön kinézik...
Más is utál itt lakni? Nekem elegem van már ebből a sok depressziós, megkeseredett emberből...
Más országokban is vannak ilyenek, csak nem ott élsz, azért nem tűnik fel.
Mellesleg anno voltam egy hetet egyik nagynénémnél Svédországban egy kis településen. Ott az utcán csak elvétve látsz svédet, mert ők bezárkóznak...
Nekem volt szerencsém Észak-Amerikában élni fiatalkoromban. Tény, hogy teljesen más az élethez való hozzáállásuk, de ez sem fekete-fehér dolog. Nálunk sem mindenki pesszimista, bunkó, és Kanadában sem udvarias, mosolygós mindenki.
Egyébként mondod, hogy utálsz itt lakni, mert eleged van az ilyen emberekből. Lehet, hogy ők is azért ilyenek, mert elegük van másoknak a komorságából. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!