Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen távolságtartóak a fiatal lányok?
Rendszeresen szembesülök azzal, hogy ha köszönök egy velem egykorú vagy fiatalabb nőnek, vagy kérdezek valamit, többnyire fel vannak háborodva vagy megdöbbennek, hogy tegezem őket. Az egyik a múltkor ki is osztott ezért a buszmegállóban, mikor megkérdeztem tőle, hogy elment-e már ez és ez a busz.
Érrttebb hölegyk viszon szinte rögtön rámszólnak, hogy tegezzem. Pedig ugye nekik meg kell adi a tiszteletet, és magázom. Beszélgetésbe elegyednek, mosolygóssak, kedvesek velem.
Ismerkedni is alig tudok emiatt, mert mondom, még szinte lekezelőej velem a korban hozzám illők, miután letegeztem. Mert hogy én mekkora paraszt vagyok.
27/F
Na, a tiszteletet minden nőnek meg kell adni /kivételek a qrvák/ Amúgy meg azért ilyen jégkirálynők, mert:
1: azt hiszik, h te bezony egyből rájuk hajtasz,
2: barátjuk van, és próbálják játszani a jókislányt,
3: mertcsak egyszerűen megjött nekik a mikulás,
4: rosszul állnak a csillagok,
5: esetleg ténneg ők a tajparasztok.
25/F
Én ilyennel még soha nem találkoztam, igaz ritkán szólítok meg idegeneket, de ha megkérdezek valamit fiatalokat tegezem és nem szólt még senki...
22F
En azt javaslom, hogy a jovoben csak olyan lanyhoz lepj oda, aki mar valami jelet adta a szimpatiajanak es ne szolits le senkit ismeretlenul.
Akar elment a busz akar nem, ugy is meg kell varnod a kovetkezot :)
Ha elment a busz, akkor másik útvonalon folytatom az utam :)
Mert a fiatal nőknek nem jár tisztelet? :D
Engem is idegesít a tegezés, bár inkább csak hivatalos helyeken, így, szintén huszonéves emberektől, sima csevegésnél nem.
Nem akartam azt sugallni, hogy a fiatalokat lenézném. Minden nőnek jár a tisztelet, az nem is kérdés.
Csak érdekel, miért ennyire zárkózottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!