Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasira szavazzak?

Figyelt kérdés

Nem egyszerű a helyzet, mert jelenleg két srác is szóba jöhetne, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.

Bocsánat, ha hosszú lesz!

Az egyik egy nagyon rendes, normális fiú, romantikus, figyelmes típus, és nagyon vicces is, csak éppen annyi a bibi, hogy már elég régóta csak barátok vagyunk... Testileg nem közeledik hozzám, de ugyanakkor meg minden cselekedete arra utal, hogy tetszem neki. Neten is folyton beszélünk, egész nap, mindig elhív találkozni, ráadásul tök szép helyekre, nem moziba vagy inni, mindig mondja, hogy örül nekem nagyon, amikor lát, megjegyez minden kis részletet, amit mondok neki, stb. Viszont már 3 éve nem volt kapcsolata, és egyszer mondta régebben, hogy nem mer kezdeményezni senkinél, mert már kb. azt se tudja, hogy mennek ezek a dolgok. Na most így mit kezdjek vele? :S Pedig tetszik egyébként.

A másik srác csak szexkapcsolatot szeretne velem, amire alapból soha nem mondok igent, de ő más. Már évek óta nem éreztem ilyen erős kémiát senkivel, és nála is ugyanez a helyzet. Ráadásul nem egy hülye bunkó, hanem nagyon intelligens és normális. Jó fej is, tök jól elszoktuk beszélgetni. De ugye nem szerelmes belém, és én se belé, nem tudnék vele elképzelni ennél komolyabbat.

Na most a problémám az, hogy menjek bele szexbe, vagy legyek még türelmes a másik sráccal? Az a fiú sokkal jobbat érdemelne nálam. :S

20L

2016. júl. 13. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"melyik pasira szavazzak?"

ne orbánra :D

2016. júl. 15. 11:14
 12/16 Noren1989 ***** válasza:

Na, valami ápdét?

Melyiket cummantottad le?

2016. júl. 15. 12:26
 13/16 A kérdező kommentje:
A másodikkal úgy néz ki, összejön a dolog, a másik sráccal marad a barátság, mert szerintem nem akar semmit. :S
2016. júl. 15. 16:37
 14/16 Noren1989 ***** válasza:

Csak majd vigyázz magadra!

Ne legyen itt sz_rdobálás 1,5-2 hónap múlva, hogy minden pasi mocsok ;)

További jó szórakozást!

2016. júl. 15. 18:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért lenne mocsok? Megmondta, hogy csak szexet akar, nem vert át.
2016. júl. 15. 18:11
 16/16 Noren1989 ***** válasza:
Remélem, hogy ez a hozzáállásod nem fog megváltozni ;)
2016. júl. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!