Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasira szavazzak?

Figyelt kérdés

Nem egyszerű a helyzet, mert jelenleg két srác is szóba jöhetne, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.

Bocsánat, ha hosszú lesz!

Az egyik egy nagyon rendes, normális fiú, romantikus, figyelmes típus, és nagyon vicces is, csak éppen annyi a bibi, hogy már elég régóta csak barátok vagyunk... Testileg nem közeledik hozzám, de ugyanakkor meg minden cselekedete arra utal, hogy tetszem neki. Neten is folyton beszélünk, egész nap, mindig elhív találkozni, ráadásul tök szép helyekre, nem moziba vagy inni, mindig mondja, hogy örül nekem nagyon, amikor lát, megjegyez minden kis részletet, amit mondok neki, stb. Viszont már 3 éve nem volt kapcsolata, és egyszer mondta régebben, hogy nem mer kezdeményezni senkinél, mert már kb. azt se tudja, hogy mennek ezek a dolgok. Na most így mit kezdjek vele? :S Pedig tetszik egyébként.

A másik srác csak szexkapcsolatot szeretne velem, amire alapból soha nem mondok igent, de ő más. Már évek óta nem éreztem ilyen erős kémiát senkivel, és nála is ugyanez a helyzet. Ráadásul nem egy hülye bunkó, hanem nagyon intelligens és normális. Jó fej is, tök jól elszoktuk beszélgetni. De ugye nem szerelmes belém, és én se belé, nem tudnék vele elképzelni ennél komolyabbat.

Na most a problémám az, hogy menjek bele szexbe, vagy legyek még türelmes a másik sráccal? Az a fiú sokkal jobbat érdemelne nálam. :S

20L

2016. júl. 13. 11:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Most azt sem tudod, hogy b4szni akarsz vagy szeretve lenni? Válaszd a másodikat mert az elsőt úgyis megcsalnád vele még idén.
2016. júl. 13. 11:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Esetleg célozz, utalj rá az első srácnak, hogy ha nem lép, el fog veszíteni, mert nem vársz rá örökké. Ha tervezte, akarna lépni, ez a finom figyelmeztetés majd lépésre sarkallja.
2016. júl. 13. 11:16
 3/16 Noren1989 ***** válasza:

Amelyik jobban érezteti veled, hogy szeret, és amelyikkel jobb a szex. Elolvasás nélkül is tudjuk, hogy ezt fogod választani. HAJRÁ!!!

(kufirc még ma)

26/F

2016. júl. 13. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Istenem az élet nagy problémái.. Miért nem dolgozol inkább vagy tanulsz, hogy ne maradj ilyen kis butuska?.
2016. júl. 13. 11:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, de nyári szünet van, ha nem vetted volna még észre. :D
2016. júl. 13. 11:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát, nem vettem észre!:D
2016. júl. 13. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg a másodikat fogod választani.
2016. júl. 13. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Elsőt, de mivel nő vagy ezért úgy is a màsodikat fogod..... az ilyen férfiakat mint az első... nem értékelik a nők mint ahogy te is... le nézitek. Minden tiszteletem az elsőjé... jobbat érdemel mint te
2016. júl. 13. 13:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha egyetemre jársz, miért nem dolgozol a nyári szünetben? Úgy válaszoltál, mintha kizárnák egymást.
2016. júl. 13. 17:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert nem szorulok rá.
2016. júl. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!