Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a pasira?

Figyelt kérdés

Egy rendezvényen találkoztam egy sráccal, nekem azonnal megtetszett és ahogy észrevettem én is neki. Facebookon aztán megtaláltam és be is jelöltem. Rámírt, beszélgettünk egy jót. Ez volt 6napja, azóta semmi.

Szerintetek? Nem érdeklem vagy miért nem ír? Nekem kéne írni? Lehet azért nem ír mert tudja h barátom van? Utaltam rá, hogy szétmenőfélbe vagyunk, szóval ezt se látom akadálynak.

2016. máj. 12. 21:49
1 2
 1/14 mikeXxX ***** válasza:
90%
Na az utolsó 2 mondat miatt én sem írnék rád bocs !
2016. máj. 12. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Beszélgetni más fiúkkal már bűn?!
2016. máj. 12. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan srácok akiknél a "van barátom" mondat azonnali hátraarcot jelent.Van akik meg lexarják és még jobban nyomulnak
2016. máj. 12. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem azzal van a probléma, ha beszélget az ember más fiúkkal is, a probléma azzal van, hogy BARÁTOD van és egy neked tetsző pasival akarsz flörtölgetni... Leírtad, hogy tetszik a srác, egyértelmű, hogy nem "csak" haverkodni akarsz vele, miközben ugye még mindig barátod van. Így már világos?!
2016. máj. 12. 22:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, vili, szörnyű ember vagyok csak nem ezt kérdeztem.
2016. máj. 12. 22:14
 6/14 A kérdező kommentje:
szóval ti mindenképpen azt gondoljátok h ez az ami miatt nem ír?
2016. máj. 12. 22:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélgetni más fiúkkal már bűn?!"

Miért, talán ezt nem te kérdezted? Hát én arra válaszoltam.

De, hogy megnyugodjon a lelked: igen jó eséllyel lehet ez a háttérben, mert egy normális ember nem kezd ki olyannal, akinek kapcsolata van..!! Ez lenne a természetes, bár látom nem mindenkinek.

2016. máj. 12. 22:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a tiszta, hogy csak akkor nyitsz másik férfi felé, ha a korábbit lezártad. Nem ez a félmegoldás, hogy szakítófélben vagytok. És ezt még el is mondtad egy idegennek. Gratula.
2016. máj. 12. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Írj neki nyugodtan. Csak magamból indulok ki : én szívesen beszélgetek egy olyan lánnyal is ,akinek van párja.
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,úgy néz ki pechedre egy gerinces fiúra találtál akinek problémát jelent szétdúlni egy kapcsolatot.Előbb szakítani szokás és csak utána másik pasira ráhajtani.

Egy szörnyű embernek nem szívesen adnak a népek tanácsot,szívesebben szólnak be neki.Ezért lehet,hogy nem sok segítséget kapsz itt.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!