Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Vékonyság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vékonyság, vagy alacsonyság zavar Titeket jobban?

Figyelt kérdés
Alapszituáció: kerülget Titeket egy fiú/srác/férfi, aki mondjuk alapvetően tetszik (arcra, természetre) - ebben az esetben melyik hátrány zavarna Titeket jobban? Ha alacsony/hasonló magas az illető, vagy ha vékonyabb/ugyanolyan vékony?
2016. júl. 11. 21:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hát, olyan nemistudom alkatom van. Vékony kar, vékony láb (mellé viszonylag hosszúak), de belem mindig is volt. Arcom nincs beesve, csontjaim jobban is kiállhatnának, ruhában még "van remény" kinézetű vagyok, de amint levetkőzöm, bevehetnének tömegoszlató fegyverként; úgy könnyezne mindenki a látványtól, menekülne a határig....
2016. júl. 11. 22:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyik sem zavar igazán. 160 centi vagyok, ha nálam a másik 5-10 centivel magasabb, az már tökéletes, de bevállalnék egy velem egymagas srácot is, amennyiben megfogna. A vékonyság meg sokkal inkább előny nálam, mint hátrány.
2016. júl. 12. 04:04
 23/24 anonim ***** válasza:
A párom 180/55, gondolhatod, milyen vékony.. De nem tud ő sem hízni. Csak az zavar, hogy nálam vékonyabb, de az se nagyon :) Ha alacsonyabb lenne nálam, jobban zavarna, de szerintem, ha szerelmes az ember, egyáltalán nem érdeklik ilyenek.
2016. júl. 12. 07:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem a vékonyság jobban zavar. A magasság téma sose kötött le, 160 centi vagyok, nálam alacsonyabb pasi csak egyszer próbálkozott, de neki se a magasságával volt baj. Egy nagyon vékony pasit viszont nem tudok vonzónak látni. A legvékonyabb, aki érdeklődött irántam, ő 180 centi volt 50 kilóval, egyszerűen borzalmasan nézett ki, mintha alultáplált lett volna, folyamatosan beteg is volt... Biztos nem volt nála rendben valami.
2016. júl. 12. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!