Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vékonyság, vagy alacsonyság zavar Titeket jobban?
Én megmondom őszintén, hogy engem mindkettő zavarna...
Esetleg lehet velem egy magas, én kb. 170 cm magas vagyok.
Világ életemben sportoltam, szerintem iszonyú hülyén néznék ki egy 160/50 kilós pasival. Kellemetlenül érzeném magam és szerintem nem is indítana be szexuálisan. Ez van...
159 centi vagyok, tehát alap, hogy ne legyen tőlem alacsonyabb. Ha egy magasságúak vagyunk, az még határ eset, mert szeretek magassarkúakban járni, ami kb plusz 5 centi.
Tehát a magasság jobban zavar.
Egyik sem zavar annyira, hogy kizáró ok legyen vagy ilyesmi (ha én is kedvelem őt), de akkor válasszunk: legyen a vékonyság.
Alacsonyabb úgysem lesz nálam, mert olyan nincs. Hasonló magas lehet, legalább lábujjhegyre sem kell állnom a csókhoz. :D
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó érzés, hogy nem egyből az ócsárlás és trollkodás jött. :D Pont ma kaptam el pár párocskát szemmel az utcán és a magasságban nem láttam különbséget, szinte minden esetben egy magasak voltak (kb. 170 cm), de a férfiak sosem voltak vékonyabbak 90-100 kg-nál és nem mindig színtiszta izom volt.
Aztán, én meg eléggé küszködöm a hízással (tippeket elfogadok, "egyébammeg" nem jött be) és úgy érzem, ez a vékonyság nálam olyan hátrány, amit mással nem tudok kiegyensúlyozni. 175/55
Egyik sem zavarna.
Volt már magas, vékony barátom (nem, nem a Magasvékony:D), magas és mackós, és most normál magasságú, vékony barátom van.
Még mielőtt nekem esnétek, az alacsony pasikkal sincs semmi bajom, csak velük még nem hozott össze a sors.
Nem mindenkinél számít az alkat, miért olyan nehéz ezt elhinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!