Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Vékonyság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vékonyság, vagy alacsonyság zavar Titeket jobban?

Figyelt kérdés
Alapszituáció: kerülget Titeket egy fiú/srác/férfi, aki mondjuk alapvetően tetszik (arcra, természetre) - ebben az esetben melyik hátrány zavarna Titeket jobban? Ha alacsony/hasonló magas az illető, vagy ha vékonyabb/ugyanolyan vékony?
2016. júl. 11. 21:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A vékonyság jobban zavar. Az első nagy plátói szerelmem 160-165 cm körül volt, én 171 cm vagyok, és ölni tudtam volna azért, hogy bejöjjek neki :)
2016. júl. 11. 21:19
 2/24 Komolyan mondod? ***** válasza:
53%

Én megmondom őszintén, hogy engem mindkettő zavarna...

Esetleg lehet velem egy magas, én kb. 170 cm magas vagyok.

Világ életemben sportoltam, szerintem iszonyú hülyén néznék ki egy 160/50 kilós pasival. Kellemetlenül érzeném magam és szerintem nem is indítana be szexuálisan. Ez van...

3/24 anonim ***** válasza:
Engem egyik sem zavarna. Ha muszály választani akkor az alacsony lenne az, mert melettem általában minden pasi fel szed pár kg ot :D
 4/24 anonim ***** válasza:

159 centi vagyok, tehát alap, hogy ne legyen tőlem alacsonyabb. Ha egy magasságúak vagyunk, az még határ eset, mert szeretek magassarkúakban járni, ami kb plusz 5 centi.

Tehát a magasság jobban zavar.

2016. júl. 11. 21:22
 5/24 anonim ***** válasza:

Egyik sem zavar annyira, hogy kizáró ok legyen vagy ilyesmi (ha én is kedvelem őt), de akkor válasszunk: legyen a vékonyság.

Alacsonyabb úgysem lesz nálam, mert olyan nincs. Hasonló magas lehet, legalább lábujjhegyre sem kell állnom a csókhoz. :D

2016. júl. 11. 21:25
 6/24 anonim ***** válasza:
csodálom hogy a "Magasvékony" még nem fejtette ki eddig a véleményét, na de ami késik az nem múlik :D
2016. júl. 11. 21:28
 7/24 anonim ***** válasza:
A magasvékony az új alacsonyocsmány? Vagy lemaradtam valamiről?
2016. júl. 11. 21:31
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó érzés, hogy nem egyből az ócsárlás és trollkodás jött. :D Pont ma kaptam el pár párocskát szemmel az utcán és a magasságban nem láttam különbséget, szinte minden esetben egy magasak voltak (kb. 170 cm), de a férfiak sosem voltak vékonyabbak 90-100 kg-nál és nem mindig színtiszta izom volt.

Aztán, én meg eléggé küszködöm a hízással (tippeket elfogadok, "egyébammeg" nem jött be) és úgy érzem, ez a vékonyság nálam olyan hátrány, amit mással nem tudok kiegyensúlyozni. 175/55

2016. júl. 11. 21:36
 9/24 anonim ***** válasza:
Engem az alacsonysag, alap hogy a pasi magasabb legyen. A vekonysagot lehet orvosolni peldaul ha jo kajakat fozok neki miutan osszejottunk :)
2016. júl. 11. 21:41
 10/24 anonim ***** válasza:

Egyik sem zavarna.

Volt már magas, vékony barátom (nem, nem a Magasvékony:D), magas és mackós, és most normál magasságú, vékony barátom van.

Még mielőtt nekem esnétek, az alacsony pasikkal sincs semmi bajom, csak velük még nem hozott össze a sors.

Nem mindenkinél számít az alkat, miért olyan nehéz ezt elhinni?

2016. júl. 11. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!