Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat az, hogy a nők kedvük szerint cserélgetik a pasikat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 19:16
1/15 anonim válasza:
mert akkor ribik vagytok és azt nem szeresük xD
2/15 anonim válasza:
Engem ugyan nem zavar, ameddig nem a barátnőm teszi ezt a hátam mögött.
3/15 anonim válasza:
Nem ez zavar.
Inkább az, hogy amíg úgy a jó a nőknek, qrválkodnak, aztán mikor "kiélték" magukat, átvedlenének békés, szűzies családanyává.
Amíg megtehetik, semmibe vesznek, mert nem vagyok alfa, de amint le lettek használva, már én is megfelelnék hosszabb távra.
Ez az, ami nem tetszik.
Ha elindultál egy irányba, akkor menj is végig az úton és viseld a következményeit.
4/15 anonim válasza:
Nem zavarja a férfiakat. Én például leszarom, hogy mit csinálsz.
5/15 anonim válasza:
Vastagon leszarom, míg nem mellettem csinálja ezt egy nő.
6/15 anonim válasza:
Én aztán magasról teszek arra, hogy mit csinálnak mások.
7/15 anonim válasza:
Engem sem erdekel, csak igy nem kellenel. Ennyi
8/15 anonim válasza:
Nem érdekelnek a k urvák.Csak a menyasszonyom.
9/15 anonim válasza:
Engem csak azért zavar, mert borzasztóan megnehezíti a párválasztást az, hogy a most 20-25 körüli lányok igen jelentős része közönséges rbnc... (Ja és mielőtt jönne valaki a kettős mércével: ugyanúgy elítélem partnereiket gyakran cserélgető férfiakat is.)
10/15 anonim válasza:
Nem igazán tud érdekelni, hogy a 20-as éveik elején a lányok mit művelnek. Engem csak az idegesít, amikor 30+ évesen megy a siránkozás, hogy senkinek sem kellenek miután már agyonhasználták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!