Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt ferfiakat a mackos pasikat luzernek tartjak a felnott nok is! Miert?
Engem nem zavarnak a mackos pasik. Volt nyurga is és macis is. Ha a "barátnőd" arra kért, hogy ne vedd le az inged, mert rezegnek a dolgaid, akkor ott nem Veled van a baj, hanem vele. Ő mást akart és nem Téged.
Soha nem tartottam a macisokat lúzernek. Megjegyzem: Macis számomra azt jelenti, hogy azért látszik, hogy sportol vlmit, de azért van mit rajta fogni. A lógó cicis pasi az már nem maci. Az a "nem törődöm magammal" kategóra, ami azért nem tetszik, mert nekem fontos, hogy a párom is törödjön az egészségével és még sokáig a párom tudjon lenni épen és egészségesen.
Van különbség mackós és kövér között.
Sok kövér pasi mackósnak hiszi/nevezi magát, ők jó hogy nem tetszenek a nőknek. A kövérség egyfajta igénytelenség, HA azért van, mert az emberke csak zabál és nem mozog, stb (nőknél is igénytelen így elhagyni magukat!!), DE ha betegség miatt van, akkor nyilván nem elítélendő.
A mackós pasikat pedig sokan kedvelik, ezt látom magam körül.
Szóval vagy rossz körökben mozogsz, vagy kövér vagy...
Figyu. Szerinem a legjobb ha egy pasi ki van gyúrva, masszív jó kötésű, akinek az ölelése szorít és tényleg azt érzed hogy bármitől meg tud védeni.
Gyerünk le a konditerembe aztán megfelelő étrenddel hamar le fog menni a feles zsír réteg. Az amerikai focisták baromira jo pasik, hidd el.
Ne keseredj el, nincs semmi veszve, tenni kell a boldogságért. 😉
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!