Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, bebizonyítanátok, hogy a molett, mackós fiúkat, férfiakat is sokan kedveljük?
Annak ellenére, hogy én vékony, ráadásul nem túl magas nő vagyok, kifejezetten kedvelem a mackós pasikat! (Az igaz, hogy a mozgékony, aktív, mondhatni sportosan molett férfiakat és nem a lomha féléket.)
Mint a 40-es Bud Spencer, Bujtor István ;-)
Jelenlegi páromnak önbecsülésével van némi problémája. Bízom benne, belátja őt is lehet szeretni, imádni! :-) Én ezen dolgozom ezerrel!
A sportosan molett pedig létezik. Lásd. rengeteg bokszoló.
A párom fizikai munkát végez, így izmos keze, vádlija, háta van a kis pocakjához. :)
Én is molett pasi vagyok, és soha nem volt gondom a párkereséssel! Sok nő vonzódik a mackós férfiakhoz, illetve sok hölgy áttud lépni az előítéleteken.
Hogy nem létezik a "sportosan molett"? :-o Igenis létezik!
Ahogy vékony, átlagos alkatú emberek között is van sportos és lomha, úgy a molettek között is!
Jómagam, számtalan helyzetben, esetben bizonyítottam már ezt. Világ életemben sportoltam, aktív harcművész vagyok máig. Komolyan soha nem tudtam lefogyni, még akkor sem, mikor versenyszerűen sportoltam. (heti 6 nap, napi 2-4 órát)
Láttál már kovácsokat, favágókat dolgozni? :-)
Az Erős emberek (mint sport) között is számtalan molett van, de a legellentmondásosabbak a somo-sok. Annyit, mint ők egy átlagember sem tudna teljesíteni edzésben!
Én bármikor letekerek kerékpárral 20-40 kilométert, komolyabb kifáradás nélkül. Rendszeresen járok melózni két keréken. 10 km, majd ledolgozok 8-10 óra fizikai munkát, haza 10 km.
Hol lehet engem összehasonlítani egy olyan mackós alkatú emberrel, aki egész nap nem mozog, izomzata a nullával vetekszik?
Az, hogy valaki vékony vagy átlagos alkatúnak születik, nem jelenti, hogy sportos! Aki viszont mackós, molett nem zárja ki, hogy sportos legyen!
Egyetértek! Van sportosan molett!
Valóban a belső számít, de azért a külső sem elhanyagolható. ;-) Természetesen nem az alkaton van a hangsúly elsősorban, hanem az ápoltságon, megjelenésen, személyiségen!
Miért kell bizonygatnom a páromnak?
Nem kell! De talán nekem is jólesik, hasonszőrű emberek véleményét hallani.
Kedvesemmel még kezdődő a kapcsolatunk. Neki eddig nehezen ment az ismerkedés. Néha, mikor rossz napja van, hajlamos a molettségét is okolni a kapcsolati problémák miatt. "Nem is szeretsz! Kinek kell egy kövér pasi?"
Én azon vagyok, belássa ez marhaság! Lassan haladok/haladunk. A sok csalódás miatt, félek, nehogy megszokásból szakítson velem. Ezt leszámítva, nagyon klassz férfi, igazán jó ember!
Az en parom nem mackos csak van egy pici pocakja De en igy imadom!!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!