Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadnak ki sokan azon ha a párjuk megbámul valakit az utcán, vagy munkahelyen, vagy akárhol?
Az ösztön, az egy dolog. Más dolog, hogy véletlenül nem fordulsz utána. Szerintem tiszteletlenség, ha velem van egy srác, és közben más nőket bámul. Az a másik nő is egyből arra gondol, hogy én nem vagyok elég jó a páromnak.
Persze tudom én, hogy megnézi a nőket, de tegye úgy, hogy én ne vegyem észre.
Nem ösztön, ezt fejezzük már be.
A pasik minden viselkedésre rámotyogják, hogy ösztön.
Ha ennyire az ösztöneid irányítanak, akkor kérlek, zárd magad ketrecbe.
Nem szoktam feltűnően bámulni senkit ha ott van mellettem a barátom és ő se tegye, ha egyedül van, azt csinál amit akar.
De elég gáz, ha miközben kézen fogva sétálunk valahol és jön egy nő szembe akkor feltűnően végigméri, cseppet se úgy jöhet le a másik nőnek ez, hogy "Tuti jobb nőnek tart, mint a barátnőjét!". Szóval ne csinálja mellettem.
Én például udvariatlanságnak, taplóságnak, az intelligencia és a másikra való odafigyelés teljes hiányának tartom.
Nyilván mindenki meglátja ha valaki szép, esetleg pár pillanatra meg is akad rajta a szeme, de ha feltűnően meg is bámulom, csorgatom rá a nyálam, az tiszteletlenség a másikkal szemben. Tehát soha nem választottam volna olyat, aki így viselkedik velem, mert ez ebben a formában nekem elfogadhatatlan.
Én például baromi alpári, tapló viselkedésnek tartom, ha a férfi mellettem van a kezemet fogja, de az előttünk, mellettünk elhaladó hölgyet méricskéli. Ha mellette vagyok, akkor ez nekem igen is lealacsonyító és rossz.. Lealacsonyít a külvilág felé, hogy neki ezt dobta a gép...
Ha nem vagyok ott, akkor meg nem izgat ha megnéz másokat.. Azért van a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!