Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha kiderülne, hogy párotok munkahelyén dolgozik több volt szeretője is?

Figyelt kérdés

Régen is ismertük egymást és anno mesélte névvel hogy ki a szeretője. most rábukkantam neten és kiderült hogy ugyan ott dolgozik ahol ő. Sok szeretője volt előttem. Bevallotta azt is nemrég hogy kb 3 hónapig engem is csak egy ri..k tartott. <- nekem ez sem tetszik túlzottan... MOndtam neki hogy engem zavarna ha szeretője lenne munkahelyén is. Azt mondta nem dolgozik már egyikkel sem. Szóval elbukott, aztán amikor mondtam hogy hát pedig egyről tudok akkor mentegetőzni kezdett hogy ő már nem is emlékszik.

Titeket zavarna?

2015. ápr. 28. 17:44
 1/3 Pagiva0725 válasza:
Persze hogy zavarna sőt én próbálnám rajtakapni hogy most van e köztük valami.
2015. ápr. 28. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, pláne ha nem mondta hogy most is egy helyen dolgoznak.
2015. ápr. 28. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, ha biztos lennék benne, hogy nem csinálják.

Azért tagadta le, hogy kíméljen.

Biztos, hogy a szeretője volt, vagy csak alkalmilag dugtak, amikor szinglik voltak?

2015. ápr. 28. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!