Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, bebizonyítanátok, hogy a molett, mackós fiúkat, férfiakat is sokan kedveljük?
Annak ellenére, hogy én vékony, ráadásul nem túl magas nő vagyok, kifejezetten kedvelem a mackós pasikat! (Az igaz, hogy a mozgékony, aktív, mondhatni sportosan molett férfiakat és nem a lomha féléket.)
Mint a 40-es Bud Spencer, Bujtor István ;-)
Jelenlegi páromnak önbecsülésével van némi problémája. Bízom benne, belátja őt is lehet szeretni, imádni! :-) Én ezen dolgozom ezerrel!
Pasi vagyok egy évig voltabb csak önkontroll bizonyítékból sok sporttal 75 kilós. Heti 60 óra*10hónap.
De amúgy 110-120 kilós voltam és ebből soha nem volt hátrányom. igaz fekete öves judos vagyok, és ha spárgát nem is csinálok de ebbe a sportba nem vágó módon a lábfejem a nyakamig tudom emelni.
Öt tartós kapcsolatom volt, mind helyes, értelmes és kedves csinos karcsú filigrán (ez a zsánerem) lánnyal. És még elég kalandom köztük. Jó én már 39 éves vagyok (belefért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!