Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt ferfiakat a mackos pasikat luzernek tartjak a felnott nok is! Miert?
Figyelt kérdés
A telt holgyeknek kulon rajongo tabora van,mig a mackos pasikat mindig kikosarazzak a nok! Jomagam mackod pasi vagyok,es a multkori baratnom is arra kert , hogy szeretkezes kozben ne vegyem le az inger,mert amugy remeg a habtestem! :(2016. jún. 17. 21:12
21/25 anonim válasza:
Ez is nézőpont kérdése, macis és macis alkat között is van különbség.
Az én párom is mackósnak mondható, de igazából nem kövér, csak a pocakja nagy, de amúgy nem remeg a "habteste", ahogy írod.
Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor változtass, ne a nők kedvéért- szerintem.
Ami engem illet, nekem a mackós pasik mindig is jobban tetszettek, de nem mindegy, hogy valaki mackós vagy kövér és szétfolyik, a kettő között én mindenképpen különbséget teszek.
Remélem segítettem valamennyit.
25N
22/25 anonim válasza:
Mi a francnak emeled ki hetente a mackós meg a "szandis" kérdéseidet? Tuti te vagy az a kanapén, plüssállatokkal pózolós nyomorult. Ha lefogysz sem fogsz kelleni senkinek, mert elviselhetetlen stílusod van.
23/25 anonim válasza:
Az utcán járva rengeteg ilyen alkatú pasit látok nővel. Volt,igaz régen olyan társkereső hìrdetés,ahol a nő csakis mackós pasit akart ,mert biztonságérzetet nyújt.
24/25 anonim válasza:
Nekem kimondottan a mackós pasik jönnek be.
25/25 anonim válasza:
Nekem mindig is az ilyen férfiak tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!