Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt ferfiakat a mackos pasikat luzernek tartjak a felnott nok is! Miert?

Figyelt kérdés
A telt holgyeknek kulon rajongo tabora van,mig a mackos pasikat mindig kikosarazzak a nok! Jomagam mackod pasi vagyok,es a multkori baratnom is arra kert , hogy szeretkezes kozben ne vegyem le az inger,mert amugy remeg a habtestem! :(

2016. jún. 17. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező! Nagyon sok nő szereti a mackós férfiakat, mint ahogy én is! Én sokkal jobban vonzódom hozzájuk és biztonságban is érzem magam melletük. A kigyúrt férfiak taszítanak, elismerem a munkásságukat meg hogy rengeteget edzenek de mégis taszítanak. (tuti lepontoznak most na de nem baj :D)

Szomorúan olvastam, hogy a barátnőd ilyet kért:( én elgondolkodnék, hogy milyen nővel vagyok éppen együtt.. Az én szerelmem is mackós testalkatú és imádom! :) Igazi férfinek tartom az ilyen alkatú pasikat, valamint sokkal jobban eltudom őket idővel képzelni család apának. 20/L

2016. jún. 17. 23:04
 12/25 A kérdező kommentje:
11es mar nem vagyok egyutt vele! Ez az egyik volt baratnom volt!
2016. jún. 18. 05:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Még mindig népszerűbb vagy mint a vékonyak...
2016. jún. 18. 07:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, nekem bejönnek a mackós pasik több okból is :)
2016. jún. 18. 08:05
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs semmi kiállásod és stílusod,kigyúrva is lúzernek fognak tartani,ha nem tanulod meg úgymond eladni magadat.
2016. júl. 9. 22:10
 16/25 omba ***** válasza:
2016. júl. 10. 11:28
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

Ismerkedj kövér nőkkel. Nekik egy szavuk se lehet rá.

Vagy talán nem tetszenek neked a kövér nők? ...

2017. júl. 17. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Mackós alatt gondolom te is a zsírcsöcsű elhízott disznót érted. A mackós az olyan erősember testalkat, van zsír, de alatta van izom is, az ilyen mackós férfi nem rezeg szex közben mint a kocsonya. Amelyik puhos, izomtalan, szétfolyt szar, az kövér. Férfira meg amúgy sem mondjuk hogy telt.
2017. nov. 20. 07:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek.

Randikorszakomban belefutottam már pár magát macinak valló cocába. :D

A párom mackós. 170centi, 90 kiló, ebből úgy 8-10 kiló a túlsúly. De imádom minden porcikáját.

2017. nov. 20. 07:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindig is a teltebb, min. 80-90 kg-os férfiak jöttek be igazán :)
2017. nov. 20. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!