Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt ferfiakat a mackos pasikat luzernek tartjak a felnott nok is! Miert?
Kedves Kérdező! Nagyon sok nő szereti a mackós férfiakat, mint ahogy én is! Én sokkal jobban vonzódom hozzájuk és biztonságban is érzem magam melletük. A kigyúrt férfiak taszítanak, elismerem a munkásságukat meg hogy rengeteget edzenek de mégis taszítanak. (tuti lepontoznak most na de nem baj :D)
Szomorúan olvastam, hogy a barátnőd ilyet kért:( én elgondolkodnék, hogy milyen nővel vagyok éppen együtt.. Az én szerelmem is mackós testalkatú és imádom! :) Igazi férfinek tartom az ilyen alkatú pasikat, valamint sokkal jobban eltudom őket idővel képzelni család apának. 20/L
Ismerkedj kövér nőkkel. Nekik egy szavuk se lehet rá.
Vagy talán nem tetszenek neked a kövér nők? ...
Utolsóval egyetértek.
Randikorszakomban belefutottam már pár magát macinak valló cocába. :D
A párom mackós. 170centi, 90 kiló, ebből úgy 8-10 kiló a túlsúly. De imádom minden porcikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!