Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ferfiakat zavarja a szeles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiakat zavarja a szeles labfej, a ludtalp?

Figyelt kérdés

Szerintem extrem torz a labam, mert cipot sem lehet ra kapni, az osszes feltori. Emiatt raadasul sebes es holyagos is a labam. :( a fajdalomrol nem is beszelve. Annyi szerencsem van, hogy legalabb a hulye, rugos jarasom magassarkuban nem latszik. Kis elsosegely csomag is mindig van nalam olloval, gezzel es tapaszokkal, baj esetere (ertsd: a cipo meg egy 6., eddig le nem ragasztott helyen is feltori a labam).

Ez nagyon gaz, ugye? El vagyok keseredve miatta.

2016. jún. 17. 06:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezeltethetnéd jobban a lábadat, de ez nem lenne túlságosan hátrány (számomra)

31/F

2016. jún. 17. 06:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan? Ludtalpbetetet hordtam evekig, elvileg az lett volna a lenyege, hogy ne fajjon a jaras, pedig az amugy sem faj. Semmit nem javitott, a rugozo jaras is ugyanugy megmaradt, szoval ket ev utan repult a kukaba a betet.
2016. jún. 17. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Csináltass cipőt méretre.

Egyébként nálad kizáró ok lenne ugyanez férfiben?

2016. jún. 17. 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak jó minőségű gyógycipők csak nem 3000.-ért. De ezen a ponton muszáj lenne áldozni rá.
2016. jún. 17. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A felnőttkori lúdtalpat ma már gyógytornával (vagy ha nagyon vészes akkor 3-4 hetes gipszeléssel) teljesen rendbe lehet hozni. De amúgy ha valakinek egyébként tetszel, akkor ez csak azért zavarhatja majd, mert sajnál téged és a fájdalmadat. Nem hinném, hogy ha egyébként ápolt, rendezett vagy, akkor ezen bárki is fennakadna, maximum ne egy lábfetisisztával kezdj :) Fel a fejjel!
2016. jún. 17. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez inkabb cuki, mint zavaró. :)

Szeretem havalakinek vannak ilyen attitudjei, enélkül mindenki ugyan olyan lenne.

2016. jún. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!