Panpeter2016 kérdése:
25 eves ferfi vagyok,166-cm es nagyon zavar magassagom. Tudtommal mar noni nem fogok. Mit tudnek ez ellen tenni? Valami megoldas? Lassan mar az ongyilkossag kerulget annyira nem birom elfogadni magam. Koszonom a valaszokat.
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 22:01
1/39 anonim válasza:
dugj meg 10db lakásos örömlányt.
az helyre fog billenteni.
2/39 anonim válasza:
Figyu a nagy. Ő csak egy tündérmesse de tuti találsz magadnak valakit aki elfogad mert.végtére ez nem olyan nagy dolog gondolj bele (nem sértés)a fogyatékosok is képesek találni párt csak kitartottak és sikerült
3/39 anonim válasza:
Nekem volt 161cm-es barátom évekig. 176 cm nő vagyok.Mielőtt megkapnám: nem testi-lelki nyomi,csinos, és normális.
Ő nem akart gyereket,én meg igen,ezért lett vége.
4/39 anonim válasza:
minek görcsölsz rá valamire, ami megváltoztathatatlan?
járj el edzeni, szálkásíts le, járj jó ruhákban, van egy valag nálad 10 centivel alacsonyabb nő a világban, és válogass köztük kedvedre
irigyellek a problémáid miatt
5/39 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Van egy valag 160 cm alatti nő a világon, válogass közülük kedvedre. Egyébként szoktam látni akár 1 fejjel alacsonyabb fiúval is nőket kézen fogva az utcán.
6/39 anonim válasza:
Egyébként meg választhatsz emelt talpú, emelt sarkú cipőket, illetve tehetsz bele plusz talpbetétet. Evvel simán elérheted a 172 cm-es magasságot, ami az utcán mutatkozást illeti.
7/39 anonim válasza:
Csak ennyi? Nekem meg kifejezetten az alacsony srácok tetszenek 165-170cm-ig , én is alacsony 155cm vagyok.
19/L
8/39 Alibaba15 válasza:
Csak egy megoldast talatak fel az alacsonysagra. A muteti eljarast, de fajdalmas es nyerheto vele 7 cm. Ha birod a fajdalmat akkor vagj bele. Ja es legyen par milliod a kezelesre.
9/39 A kérdező kommentje:
Milyen muteti eljaras letezik magassagnovelesre kedves Alibaba?
2016. jún. 24. 23:00
10/39 anonim válasza:
a sípcsonttöréses összeforrasztásos nyújtás.
múltkor volt a nat geon a tabu című sorozatban.
fél év kórház fekve és nagyon fájdalmas.
plusz nincs rá garancia,hogy egyforma hosszúak lesznek a lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!