25 eves ferfi vagyok,166-cm es nagyon zavar magassagom. Tudtommal mar noni nem fogok. Mit tudnek ez ellen tenni? Valami megoldas? Lassan mar az ongyilkossag kerulget annyira nem birom elfogadni magam. Koszonom a valaszokat.
29: Akkor szerintem másik nagyrasszhoz tartoznak a kollegáid. Ha a Távolkeletre mennél, ott Te lennél a hórihorgas.:)
Hol olvastad ezeket a számokat?
Én azt olvasom, hogy a magyarok átlagmagassága 167,02 cm.
Mai adatot nezz:
Es igen ami a cikkben van igaz!! A ferfiaknak kevesbe szamit a magassag siman osszejon egy nala fej fejjel magasabb novel is :) En is siman osszejonnek csak en az olyanoknak nem kellek, de meg az alacsonyak is magasat keresnek, hogy biztonsagban erezzek magukat alasony termetuk miatt. Szoval ritka akinek nem szamit semmi sem. Szoval milyen jo nekem :(
mi ezt honnan tudjuk, mégis? miért nem kérdezed meg a lányt?
bakker. nem 152 centi vagy, hanem 166. nyilván jobban éreznéd magad, ha 185 lennél, de 166 vagy, ami az átlag férfimagasság alján található, de semmiféle extrém, vagy megbámulnivaló nincs ezen
naponta látok több tucat fickót, aki akkora, mint te, és többségük mellett ott van egy csinos, 155 körüli lány
ne legyél már olyan hülye, mint a nők többsége, amikor a 160 centis nőnek rögeszméje, hogy neki 190es fickó kell
minek neked 175 centis csaj? minek? azért, hogy szenvedhess, mert elutasít?
nincs elég picike csinibaba? nem tudsz közülük választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!