Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vékonyság, vagy alacsonyság zavar Titeket jobban?
Figyelt kérdés
Alapszituáció: kerülget Titeket egy fiú/srác/férfi, aki mondjuk alapvetően tetszik (arcra, természetre) - ebben az esetben melyik hátrány zavarna Titeket jobban? Ha alacsony/hasonló magas az illető, vagy ha vékonyabb/ugyanolyan vékony?2016. júl. 11. 21:15
11/24 anonim válasza:
Nekem a vékony pasik a zsánereim, ameddig nem kórosan soványak. :) Az alacsonyság jobban zavarna, de ameddig max. tíz centivel alacsonyabb nálam, meg tudnám szokni :).
12/24 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy az alacsonyság sokkal jobban rontja az esélyeket. Sajnos én alacsony vagyok, mondjuk még ocsmány is mellé, ezért még sosem volt egy olyan lány sem, aki meg akart volna ismerni. Az én külsőmmel csak undort tudok kiváltani a nőkből, és ezt már rengetegen megerősítették.
14/24 anonim válasza:
Rosz a kérdés. Mindenki tudja, hogy a kövérség amit nem szeretnek. Lehetsz alacsony, ha gizda vagy mellé, szeretni fognak.
15/24 anonim válasza:
14-nek van igaza. Ha nem vagy vézna, csak simán vékony, az még vonzó is lehet. De ha valaki kövér, annak sokkal kevesebb esélye van, wz sokkal kevesebb embernek jön be. Az alacsonyság nem gáz, ha magadnál alacsonyabb lányoknál kezdeményezel akkor meg fôleg nem esélytelen.
16/24 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, a pillesúlyomnak köszönhetően én sem indulok előnyből, pedig szerintem átlagos a magasságom. Próbálom mással kompenzálni, több kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. Én is úgy voltam vele mindig is, hogy majd a Nő mellett megszedem magam kicsit kilóra, meg a szeretet is hizlal (jobb az étvágyam), de azt nem gondoltam volna, hogy esélyem sem lesz ezt érezni. :D
2016. júl. 11. 22:34
17/24 anonim válasza:
Látszik, hog sosem voltál kövér, abból az alfajból aki minden szartól hízik, még ha nem eszik akkor se javul sokat.
18/24 A kérdező kommentje:
Ellenben abból a "fajból" való vagyok, aki semmitől sem hízik, bármit ehet. És ez betegségből adódik, szóval nem poén.
2016. júl. 11. 22:42
19/24 anonim válasza:
Amúgy nem ebbôl az oldalból kell kiindulni, itt a 100kg-ra is azt írják, hogy vékony. Én 187 / 78 vagyok, itt biztos, hogy megkapnám, hogy milyen sovány vagyok, pedig közel nem vagyok az (hájas sem) egyébként hosszú évek óta úszom egyesületben. Szal az a 175/55 még akár jó is lehet, ha 185 lennél, ahhoz tényleg elég beteges lenne, de így nem biztos, hogy olyan vészes a helyzet. Gondolom szálkás vagy mint az atom.
20/24 anonim válasza:
Ja és nem a kondisokhoz kell magatokat viszonyítani... Igen, ôk nagyon szépen ki vannak dolgozva, de az átlagember a pocakos/pohos/izomtalan ember. Ha vékony vagy, akkor az már jobb az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!