Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire számít egy férfiban az autóvezetési stílusa? Ha számít, melyik a jó?
Nem tudom, hogy hol írtam, hogy a buta nőket favorizálom.
Azt mondom, hogy a jó nő kategória mindenképp a szép külsőből indul, ebben nincs apelláta.
Az egyéb igények viszont szerintem szóródnak.
Valakinek az ész a fontos, valakinek a hűség, esetleg háziasság,stb.
Amit mondtam, abból csak annyi következik, hogy a vadul vezető BMW-s haveromnak sosincs csúnya/átlagos nője, pedig tényleg nem egy nagy szám a srác a kocsi nélkül.
Ne szüttyögjön 30-cal, hacsak nem nagyon retek módon kátyús az út, de ne is csapasson át a falun 140-nel. Legyen magabiztos vezetés közben. Ne rángassa a kormányt, ne úgy vezessen, hogy gáz-fék-gáz-fék-gáz-fék folyamatosan, mert nem szeretek tengeribeteg lenni. Tartsa be a szabályokat "nagyjából" (ahol jó minőségű, jól belátható, üres az út, ott simán mehet felőlem gyorsabban mint a sebességhatár), ne menjen be olyan előzésbe, ami nem biztos, ne legyen tahó (mások levillogása, ledudálása, leszorítása), ne kettesével váltson, vagy rángatva, és ismerje az indexet (ez manapság lassan komoly elvárásnak számít)
De ezeket nem a pasimtól / potenciális pasimtól "várom el", hanem úgy az összes közlekedésben résztvevő vezethetne így...
Kevésbé lesz vonzó a pasi, ha halálfélelmem van mellette.
"Szó szerint olyan a stílusa, mintha pogózna. Előbb húzza rá a kormányt, aztán jelez,stb. "
Na ilyen mellett egyszer ülnék kocsiban, aztán soha többé. Nekem nem hiányzik egy fincsi kis baleset, meg nem is óhajtok részt venni mások elgázolásában, szívlapáttal verném fejbe az ilyeneket..
(előző voltam)
22L
23-as
Én is így vagyok vele.
Érzem a srácon, hogy valamiféle komplexust akar így kompenzálni.
Pl. hajt 100-zal és valaki indexel a szomszéd sávban, de minket látván inkább visszakozik, érthető.
A srác erre visszalassít 60-ra és villog neki, hogy na gyere, előzzél.
Az a kocsi kicsit vacillál, majd belekezd, vészvillogóval megköszöni. A srác pedig visszavillog rá, amolyan "nincsmit" jelleggel.
Olyan hatást kelt, mintha egy kicsi-szemüveges-büdös szájú Ödönke rátalálna egy MMORPG-re, ahol szuperhatalma van és rengeteg felgyülemlett feszkót akar kiélni azzal, hogy ő dönt, ki élhet és ki halhat, mert övé a szuperhatalom, itt ő a legerősebb alfahím...
Pedig valami 96-98 körüli a kocsi, nem pedig mai, aminek a hyper-szuper elektronikája korrigálni tudja a farokságokat...
Férfi vagyok de azért leírnám a tapasztalatom.
Gyakran oszkározom, sok női utasom is van, visszajelzések alapján azt szeretik sokan, ha biztonságosan, figyelmesen, udvariasan, előzékenyen, lehetőleg dinamikusan vezet az ember.
De ez nem befolyásoló tényező párkapcsolat szempontjából, senki sem emiatt fog veled összejönni, mert jó vezető vagy, vagy épp rossz... Lehet egy jó pont, de rossz is amivel még együtt tudnak élni( bmw-s vagány gyerek esete).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!