Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak kedvesség nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak kedvesség nem túl vonzó tulajdonság egy férfiban?

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%

A rosszlányoknAk nem vonzó a rendes igazi nőknek vonzó

Nekem nagyon bejön ha egy pasi túl kedves 25L

2015. okt. 22. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
5%
Te hülye vagy?
2015. okt. 22. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
30%

Egyáltalán nem,akkor maximum barátzóna,de már azt is nehéz elérni manapság náluk...

Bunkó,taplónak kell lenni,akkor fognak izgulni rád a nők sajnos...

Ez a mai valóság. :/

24/F

2015. okt. 22. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Ez az egyik legvonzóbb tulajdonság. 22/L
2015. okt. 22. 14:12
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Csak a magam nevében írom:

A kedvesség vonzó, de amit néhányan kedvességnek gondolnak, a nyálasság, az ömlengősség, a ragacsosság, az egyáltalán nem vonzó. Számomra egy ilyen férfi pont annyira taszító, mint amelyik képtelen kedves lenni.

2015. okt. 22. 14:15
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
A kedvesség nem vonzó. Tapasztalatból tudom. A bunkó, érzelemmentes kemény férfiakra buknak.
2015. okt. 22. 14:16
 7/16 anonim ***** válasza:
46%

A kedvesség az őszinte szeretet megnyilvánulása. A hangsúly nem a szereteten van, hanem az őszintén. Az őszinteség olyasvalami, amit a nők nem igazán keresnek. Te csak egy Kovács Béla vagy, senkit nem érdekel Kovács Béla, azonban a hazug, hangos és erőszakos szerep, amit elszínészkedsz, na az már imponálóbb. A valóságban a férfiak 99 százaléka csak egy Kovács Béla, viszont az eljátszható szerepek száma majdnem végtelen. A nők tudják, hogy én is, te is, apád is csak egy Kovács Béla, épp ezért várják el, hogy játssz el valakit, aki imponál neki, mert önmagában egy Kovács Béla olyan, mint egy szelet üres kenyér, ami magában rohadt snassz, viszont rengeteg mindent rá lehet kenni, a nők meg azt várják el, hogy te kenj magadra vajat, zsírt, lekvárt, Nutellát, vagy azt, ami az adott nőnek ízlik. Egy szelet kenyér vagy csak, egy kenyér meg lehet akármennyire őszinte, akkor is csak egy kenyér marad. Egy kenyér két dolgot tehet: keres valakit, aki megeszi magában is a kenyeret (rohadtul valószínűtlen), vagy fogja magát és magára ken valamit, amitől máris ízletesebbé válik.

Felteszem most jönnek azok az átlátszó hazugságok, hogy "dehát én azért szeretem a pasim, aki valójában blablabla" meg "én nem vok kovács béla oszt mégis van csajom na erre mit lépsz?. A lónak a véreres, redvás fa$zát van ez így, a nők Kovács Bélát nem azért szeretik, mert ő Kovács Béla, hanem azért, amit el tud játszani a kedvükért.

2015. okt. 22. 14:33
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó azt hiszem ezt sikerült nagyon jól megfogalmaznod, hogy a lónak a vérvörös....
2015. okt. 22. 14:46
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Az egyik legalapvetőbb szempont.
2015. okt. 22. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hol próbálkoztok ismerkedni, és kinél, de én olyan lányt sem virtuálisan, sem személyesen nem ismerek, aki a bunkó izomagyakra bukik, és a kedvesség hátráltató tényező lenne.

Szerintem csak simán könnyebb azt mondani, hogy a kedvesség semmit sem ér, és a nők csak a bunkókra hajtanak, mint magatokba nézni, és rájönni, hogy

a: rossz embereknél próbálkoztok (már van pasija, valóban a bunkóbb stílus jön be neki- mert tény, létezhet ilyen, de nem ennyire általánosan, mint ahogy beállítjátok-, rossz napja van, te személy szerint nem vagy az esete)

b: rosszul próbálkoztok (a "szia életem leggyönyörűbb rózsájának harmatcseppe" túl nyálas kategória, a "csövesz, dugunk?" meg túlságosan a ló másik oldalán van kedvesség szempontjából. Arany középút gyerekek, arany középút.)

2015. okt. 22. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!