Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a kedvesség, őszinteség, becsületesség nem értékes tulajdonság?
Figyelt kérdés
Engem így szoktak jellemezni. De valahogy nem vesznek észre a nők. (most hagyjuk, hogy rossz helyen próbálkozok, mert nem diszkókban ismerkedek, elhihetitek...)
Csak barátként tudnak rám tekinteni. Meg lelkiszemetesládaként.
Most már van egy kis tapasztalatom, tudom ki az akivel legalább barátok lehetünk, és ki az, aki csak leszívja az energiáimat.
Ha állítólag ilyen pasit keresnek a lányok, miért van az, hogy ha útjukba akad egy ilyen srác, azt befogják papírzsepinek, hogy a rosszfiúkról sírhassanak neki?
2013. márc. 5. 21:18
1/16 anonim válasza:
Mert a nők a bunkó, tahó férfiakat szeretik.
2/16 A kérdező kommentje:
Már megtanultam... csak valahogy nehéz felfogni, mert nem értem, hogy miért?
2013. márc. 5. 21:23
3/16 anonim válasza:
Nagyon sok kedves, őszinte, becsületes ember van, ne haragudj de ez nem valami speckó tulajdonság, átlagos. Ezen kívül még ezer dolog van ami miatt valakinek megtetszel, szerelmes lesz beléd. Ha a többi tulajdonságod nem tetszik nekik, vagy a hibáid sokkal nagyobbak, akkor nem fognak veled járni csak mert kedves vagy... Te is járnál minden nővel aki kedves és csinos? Hát ez azért ennél kicsit bonyolultabb.
4/16 anonim válasza:
Valószínüleg ha csatolnál egy képet a kérdés mellé mindenki tudná a helyes választ.
5/16 anonim válasza:
21:29: "Te is járnál minden nővel aki kedves és csinos?"
Én mondjuk örülnék, ha találnék egy darab ilyen nőt...
6/16 anonim válasza:
Értékes, ha belső erővel párosul és nem egy papucs próbál meg kedves lenni (az esetek nagy részében amúgy hátsó szándékkal).
7/16 A kérdező kommentje:
Tény, hogy átlagos külsőm van. Nem vagyok modell, sem jóképű.
Sokan túl felszínesek.
2013. márc. 5. 21:45
8/16 anonim válasza:
Csak egy kérdés a csajnak van pasija?
9/16 A kérdező kommentje:
Nem mindig...
2013. márc. 5. 21:48
10/16 A kérdező kommentje:
természetesen akik kellenének azok szinglik...
2013. márc. 5. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!