Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít egy férfiban az autóvezetési stílusa? Ha számít, melyik a jó?

Figyelt kérdés

2016. júl. 9. 16:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A Bmw (feltételezhető pénzesség) az oka hogy jó nője van,a vezetési stílusát meg elviselik a pénzért cserébe.
2016. júl. 9. 17:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy lerendezhető ennyivel.
2016. júl. 9. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem számít, hagyjon vezetni, ennyi :)
2016. júl. 9. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg hogy miért van vele. Alkalmi kapcsolatoknál ha bevállalósabb a pali ,akkor az lehet imponáló,de ha a nő komolyabban gondolja hosszú távra tervez,és több esze van mint egy tyúknak , akkor az önkéntes kamikazékat kerüli.
2016. júl. 9. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Vezessen dinamikusan, de ne akarjon Schumacher lenni, mert attól lábrázást kapok. Persze egy-két vagánykodós téma belefér, de rendszeresen kamionnal szemben előzni főúton nekem nembejön. Főleg mert elkezdek aggodalmaskodni, a férfiak meg nem szeretik, ha ilyesmivel nyaggatja őket egy nő. Szóval jobb a békesség. (Amúgy egy BMW-t is lehet rendesen vezetni, nem kell ralizni vele.)
2016. júl. 9. 18:28
 16/25 Költőnő? ***** válasza:
Szeretem ha vki dinamikusan, lendületesen vezet. Az számomra vhogy olyan férfias. Meg egyáltalán a vezetés.
2016. júl. 9. 19:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Én azért elvárom hogy vezessen biztonságosan de azért határozottan. Ha nem muszáj ne totojázzon olyan helyen 70 km/h val ha simán haladhat 90 km/h val is és jól belátható úton van és tudom hogy van némi tapasztalata már. Sajnos ismerek ilyet is aki 5 éve vezet már napi rendszerességgel mert ez a munkája, és legtöbb helyen mindig totojázik. Az elsőbbségadásnál azt az autót is megvárja ami még messze van és az idő alatt akár 10x is nyugodtan kitudna hajtani. Persze nem ez a szempont de azért ne érezzem azt hogy az ő totojázásával balesetveszélyt teremt és feltartja a mögötte lévő anyázós autósokat mert ez kellemetlen. Persze ha a helyzet indokolt az más.

A sportos vezetési stílust csak akkor fogadom el ha az illető tudatosan csinálja és feltudja mérni a helyzetet hogy mikor teheti meg és mikor nem. A barátom ilyen, bár ő többnyire óvatosan vezet betartja a korlátozást az adott helyeken de azért nem fél a gázra lépni, de ügyel arra hogy ne veszélyeztesse mások testi épségét és a sajátunkét. De ez nem csak a férfiakra vonatkozik hanem a női sofőrökre is.

Én is hasonlóan vezetek mint a barátom de azért időnként én totojázok mert én nekem nincs autóm csak időnkén tudom apámtól kölcsön kérni vagy a barátom néha átadja a helyét hogy ne szokjak el annyira. Nekem csak egy kis motorra tellett de azzal járok dolgozni, boltba, meg mindenhova. Azzal több rutinom van és sokan mondják miért nem rakom le a korlátlan kategóriát és veszek egy nagymotort, de annyi erővel autót is vehetnék ami per pillanat jobban kell, mert könnyebb lenne az életem autóval hogy ne folyton apámtól kelljen elkérni vagy a barátomtól amikor éppen kell.

2016. júl. 9. 22:40
 18/25 anonim ***** válasza:

"Természetesen szuper nője van."

Aha, jó ráznézni. Egyéb? Mi még az a szuper nő a díszes csomagoláson kívül?

2016. júl. 10. 01:28
 19/25 A kérdező kommentje:

18-as

Nem értelek. A legfontosabb tulajdonság a nőkben a szépség, ezt soha nem tagadtam és neked sem kéne.

Sok fontos dolog adja még össze a "kívánatos" nőt, de ezek többségében egyedi preferenciák, de a vonzó külső az standard.

2016. júl. 10. 07:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Én meg téged nem értelek. Valaki lehet szép is és okos is egyszerre. Aki bamba mosollyal ül egy őrült sofőr mellett, az nyilván nem az okos típus. Amint a mellékelt ábra mutatja, neked ez nem is számít. Akkor mi a gond? Keresgélj az ostoba nők között, azokat úgyse érdekli hogy vezetsz, csak az, hogy mit. Biztos találsz majd egy szépet. https://www.youtube.com/watch?v=Zz1IPGP7ff0
2016. júl. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!