Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire számít egy férfiban az autóvezetési stílusa? Ha számít, melyik a jó?
Én azért elvárom hogy vezessen biztonságosan de azért határozottan. Ha nem muszáj ne totojázzon olyan helyen 70 km/h val ha simán haladhat 90 km/h val is és jól belátható úton van és tudom hogy van némi tapasztalata már. Sajnos ismerek ilyet is aki 5 éve vezet már napi rendszerességgel mert ez a munkája, és legtöbb helyen mindig totojázik. Az elsőbbségadásnál azt az autót is megvárja ami még messze van és az idő alatt akár 10x is nyugodtan kitudna hajtani. Persze nem ez a szempont de azért ne érezzem azt hogy az ő totojázásával balesetveszélyt teremt és feltartja a mögötte lévő anyázós autósokat mert ez kellemetlen. Persze ha a helyzet indokolt az más.
A sportos vezetési stílust csak akkor fogadom el ha az illető tudatosan csinálja és feltudja mérni a helyzetet hogy mikor teheti meg és mikor nem. A barátom ilyen, bár ő többnyire óvatosan vezet betartja a korlátozást az adott helyeken de azért nem fél a gázra lépni, de ügyel arra hogy ne veszélyeztesse mások testi épségét és a sajátunkét. De ez nem csak a férfiakra vonatkozik hanem a női sofőrökre is.
Én is hasonlóan vezetek mint a barátom de azért időnként én totojázok mert én nekem nincs autóm csak időnkén tudom apámtól kölcsön kérni vagy a barátom néha átadja a helyét hogy ne szokjak el annyira. Nekem csak egy kis motorra tellett de azzal járok dolgozni, boltba, meg mindenhova. Azzal több rutinom van és sokan mondják miért nem rakom le a korlátlan kategóriát és veszek egy nagymotort, de annyi erővel autót is vehetnék ami per pillanat jobban kell, mert könnyebb lenne az életem autóval hogy ne folyton apámtól kelljen elkérni vagy a barátomtól amikor éppen kell.
"Természetesen szuper nője van."
Aha, jó ráznézni. Egyéb? Mi még az a szuper nő a díszes csomagoláson kívül?
18-as
Nem értelek. A legfontosabb tulajdonság a nőkben a szépség, ezt soha nem tagadtam és neked sem kéne.
Sok fontos dolog adja még össze a "kívánatos" nőt, de ezek többségében egyedi preferenciák, de a vonzó külső az standard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!