Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire számít egy férfiban az autóvezetési stílusa? Ha számít, melyik a jó?
Nyugodt stílus a nyerő,ahol akár el is aludhatok az ülésben békésen, nincs semmi felesleges hirtelen fékezés vagy erős gyorsítás, kanyarodás is csak finoman.
Szóval ne vagánykodjon az úton, mert az felelőtlen éretlen személyiségre utal aki nem csak magára nem vigyáz, hanem azt se veszi figyelembe, hogy vele van a barátnője és őrá is vigyáznia kellene.
9-es
Szerintem nem azok.
Én is így gondolom, tehát a biztonság messze a legfontosabb. Ennek ellenére valóban azok mellett látok szép, szemrevaló lányokat, akik "vagány" módon vezetnek, sőt szerintem egyenesen agresszívan.
Van egy haverom, aki nem rég vett egy BMW-t és eddig 3-szor ültem mellette a kocsiban, de gyűlöltem.
Egy percig sem tudtam bármi másra koncentrálni, mint a túlélésre.
Szó szerint olyan a stílusa, mintha pogózna. Előbb húzza rá a kormányt, aztán jelez,stb.
Természetesen szuper nője van.
Valahogy nem áll össze a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!