Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít egy férfiban az autóvezetési stílusa? Ha számít, melyik a jó?

Figyelt kérdés

2016. júl. 9. 16:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Számít. Biztonságosan tudjon vezetni és ne akarjak meghalni az anyósülésen. Ne játszon rallyt és ne gondolja azt hogy sportautója van és ő Jason Statham.
2016. júl. 9. 16:13
 2/25 anonim ***** válasza:
6%
Mindegy csak draga autoja legyen.
2016. júl. 9. 16:47
 3/25 anonim ***** válasza:
8%
Inkább a kocsijától függnek a dolgok nem a vezetési stilusától :)
2016. júl. 9. 16:49
 4/25 anonim ***** válasza:
5%
Ne szerencsétlenkedjen a külső sávban és ha egy tragacsa van, akkor legalább vezessen dinamikusan. Ha egy elegáns Mercivel/Lexussal van, azért a nyugodt megfontolt stílus belefér, de egy BMW-vel inkább menjen gyorsan.
2016. júl. 9. 16:57
 5/25 anonim ***** válasza:
5%
Legyen drága az autó. Ez számit.
2016. júl. 9. 17:00
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Nyugodt stílus a nyerő,ahol akár el is aludhatok az ülésben békésen, nincs semmi felesleges hirtelen fékezés vagy erős gyorsítás, kanyarodás is csak finoman.

Szóval ne vagánykodjon az úton, mert az felelőtlen éretlen személyiségre utal aki nem csak magára nem vigyáz, hanem azt se veszi figyelembe, hogy vele van a barátnője és őrá is vigyáznia kellene.

2016. júl. 9. 17:04
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Érezzem magam biztonságban mellette - ne lépje át (túl sokkal) a sebességhatárt, ne menjen bele veszélyes előzésekbe, stb. És ha netalán mégis valamit rosszul csinálna (néha mindenkivel előfordul) akkor ne fogja a másikra.
2016. júl. 9. 17:28
 8/25 anonim ***** válasza:
54%
Vezessen biztonságosan. Ne száguldozzon városon kívül sem, mert bármikor kiugorhat valami az útra, ha pedig valaki elüt egy kutyát, az számonra megbocsáthatatlan, így leginkább ne is legyen autója...
2016. júl. 9. 17:30
 9/25 anonim ***** válasza:
5%
A lányok idióták!
2016. júl. 9. 17:41
 10/25 A kérdező kommentje:

9-es

Szerintem nem azok.

Én is így gondolom, tehát a biztonság messze a legfontosabb. Ennek ellenére valóban azok mellett látok szép, szemrevaló lányokat, akik "vagány" módon vezetnek, sőt szerintem egyenesen agresszívan.

Van egy haverom, aki nem rég vett egy BMW-t és eddig 3-szor ültem mellette a kocsiban, de gyűlöltem.

Egy percig sem tudtam bármi másra koncentrálni, mint a túlélésre.

Szó szerint olyan a stílusa, mintha pogózna. Előbb húzza rá a kormányt, aztán jelez,stb.

Természetesen szuper nője van.

Valahogy nem áll össze a kép.

2016. júl. 9. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!