Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi a Földön?
Sziasztok
Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.
Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?
Kritériumok:
Mondjuk 178cm feletti magassag
Helyesírás
Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)
Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit
Ambíciózus
Nem öntelt, beképzelt, hiú
Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)
Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően
Figyelmes
Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek
Megbízható
Sorolhatnám...
A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?
Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....
Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.
Egy fiatal, reménytelen lány
A gúnyt, mint eszközt nem nehéz használni.
De kérdező, amit írtam, neked írtam, hogy képben legyél. És nem, nem nőzni akarok, ahogy említettem is, van barátnőm.
Elképzeltem, hogy a kérdező viszi a listát a randira és pipálgatja ki, amin az illető megfelelt. :D
Igazából engem hidegen hagy, hogy megfelelek-e egy ilyen szarnak vagy nem. Ha tetszik a lány és én is neki akkor oké, ha meg nem felelek meg a listájának ez van, majd megfelelek a következőnek. Igazából primitívségnek tartom ezt, de arra akarok kilyukadni, hogy leszarom mik az elvárásai egy lánynak, én nyújtom amit tudok ( igyekszem nyilván fejlődni az élet minden területén ), aztán hogy mi lesz majd eldől. Ha nem elég neki szevasz tavasz...
Akik itt háborogtok,melyik pont az,ami sérti az egótokat?
Mik az extrák ezen a listán?
"biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin."
ne legyél benne olyan biztos.
ha nem találod ott, ahol keresed, keresd máshol.
"Kritériumok" - rosszul indul. senki se szereti érezni, hogy vizsgáztatják. inkább kívánságok..
"Helyesírás" - nekem fontos, hogy helyesen írjak, de olyan férfival még nem volt dolgom, aki kiemelkedő lett volna. enélkül is lehet értelmes, szerintem engedd el. ráadásul ez ellentmond annak, hogy még szupergyakorlatias is legyen. vagy-vagy.
amúgy hol szeretnéd, hogy elkápráztasson a helyesírásával? facebookon? szerelmeslevélben?
(semmi rosszat nem akarok ezzel, de a te helyesírásod sem tökéletes.)
"Ambíciózus - Nem öntelt, beképzelt, hiú"
ambíciózus cél :) a legritkább esetben jön össze. általában abban van ambíció, akiben tartás, elszántság, önbizalom is. hajszál választja el a beképzeltségtől.
"Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően"
a te pillanatnyi kedvedtől függően?
egyszer egy barátom azt mondta, attól is függ, hogy szeretkezik velem, hogy mit hozok ki belőle. szóval igen, van olyan, hogy valaki tudja, hogy kell bánni a nőkkel, ami jó kezdet. hosszabb távon mégis az érdekes, egymásra hogyan hattok.
szép, hogy összeírtad a listát, de milyen céllal? hirdetés igazából?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!