Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.

Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?

Kritériumok:

Mondjuk 178cm feletti magassag

Helyesírás

Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)

Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit

Ambíciózus

Nem öntelt, beképzelt, hiú

Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)

Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően

Figyelmes

Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek

Megbízható

Sorolhatnám...

A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?

Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....

Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.

Egy fiatal, reménytelen lány

2016. júl. 7. 23:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
88%

1:

A te érdeklődési körödnek megfelelő helyen.

2:

Ha ennyire görcsösen akarod,akkor te nem valószínű,hogy társat keresel,inkább csak valakit a szürke hétköznapokra...

2016. júl. 7. 23:32
 22/113 anonim ***** válasza:
61%
istenem ezek a nők meg a listájuk.....
2016. júl. 7. 23:34
 23/113 anonim ***** válasza:
63%
Kevés vagy.
2016. júl. 7. 23:36
 24/113 anonim ***** válasza:
89%
Küldd el ezt a szép listát Joulupukki-nak Lappföldre, hátha küld egy ilyen férfit meg egy pukit mellé.
2016. júl. 7. 23:36
 25/113 anonim ***** válasza:
16%

Igen van ilyen.

Nézünk egy példát. 185 cm magas vagyok, szavakkal jól bánok, normális testalkat ( nem kapsz fel egy kézzel de nem is remeg a hájam, mert nincs ).

Van-e célom?

5 év kemény melóm van abban amilyen most vagyok, nem fogom kidobni az ablakon a végeredményt azzal, hogy olyan luxust megengedjek magamnak, hogy bedobom a gyeplőt és lesz ahogy lesz.

Hiú lennék-e? Nem hiszem, természetesen tetszem magamnak, de ezzel nincs gond, ha magamnak nem tetszenék másnak sem tudnék.

Pesti vagyok de vidékről jöttem fel. Villanykörte csere? Maga a kérdés szinte sértő.

Ki nem szeret szeretkezni?

Figyelmes próbálok lenni, egy nővel nőként bánni.

stb.

De akkor mi a baj? Ha én azt tudnám.

Lehet, hogy csak hiányzik a bugi belőlem az első találkozáskor. Fogalmam sincs.

ÉS nem, nem vagyok ronda gnóm, helyesnek gondolom magam, de ez mindenkinek más, valakinek a göndör szőke jön be valakinek a sötét barna.

Na de a jobb kérdés, hol vannak a rendes fiatal lányok?

Egy fiatal, 23 éves srác ki nem akar reménytelen lenni, mivel az nem egy méltóságteljes állapot.

2016. júl. 7. 23:37
 26/113 anonim ***** válasza:
30%

"istenem ezek a nők meg a listájuk....."

Miért, a ti listátok jobb?? Nektek szabad?

2016. júl. 7. 23:38
 27/113 anonim ***** válasza:
38%
Miért ne támaszthatna elvárásokat? Ha ő ezeket tudja nyújtani, amiket leírt, akkor tök természetes, hogy az itteni krónikus nyomorék kommentelőkkel sem jönne össze, ahogy a való életben lévő nyomikkal sem. Mit tudtok nyújtani ennek a nőnek? Egy értelmes kérdést kiírt, átlag feletti intelligenciával és ti még az ilyet is lesavazzátok ratyik.
 28/113 anonim ***** válasza:
75%
Magamra ismertem a leírásod alapján.
 29/113 anonim ***** válasza:
61%
# 28 itt akar becsajozni, istenem.:D És még azt írja nem tudja mi lehet a baj vele xDDD
2016. júl. 7. 23:39
 30/113 anonim ***** válasza:
41%
Ne is fáradj 28as.. 3 levél váltás után változik a hölgy listája és kitalál még valami mást is mellé. vagy találkozásnál fog épp zsarolni, játszani veled
2016. júl. 7. 23:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!