Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi a Földön?
Sziasztok
Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.
Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?
Kritériumok:
Mondjuk 178cm feletti magassag
Helyesírás
Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)
Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit
Ambíciózus
Nem öntelt, beképzelt, hiú
Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)
Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően
Figyelmes
Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek
Megbízható
Sorolhatnám...
A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?
Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....
Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.
Egy fiatal, reménytelen lány
Na de, hogy a másik oldalról is hozzászóljak.
Én sem értek egyet efféle listákkal, hiába reagáltam rá.
Fura ez és mindenképp problémás, sajnos jelen társadalmunk hatalmas hangsúly fektet arra amilyennek látszol és nem arra amilyen vagy.
És lehet, hogy kérdező csak játszadozik, írt nekem? Igen. Lehet tényleg átver valahogy és csak azért kelletem, hogy megnyaldossam az egóját.
Ha átvet, nem lesz jó érzés, hanem sz***ar.
Na és?
Vállat vonok én megyek tovább.
A legjobb módja a túlélésnek az ismerkedésben, hogy nem hagyod, hogy a rossz megérintsen. Nehéz feladat ez. Remélem már nem tart sokáig az a fajta tendencia amely fémjelzi a mai korunkat, és a benne élők viselkedését.
Kedves kérdező!!!
A barátom pont ilyen, és még ki is egészíteném pár gondolattal milyen a párom: helyes, gyönyörű szemei vannak, nagyon elegáns stílusos férfias stílusa van, nagyon izmos, kidolgozott teste van, törődik magával, iszonyatosan erős, nagy kondíciója van, nagyon ápolt.
Belsőleg: nagyon intelligens, nagyon okos, hihetetlenül széles látókörű, céltudatos, nagyon sikeres a területén, van egyfajta nagyon határozott férfias karizmatikus kiállása (amitől sokszor sokan be is szoktak f.sni). A ház körül minden kütyühöz ért, bármit megtud szerelni, összerakni, megalkotni. E mellett isteni vele a szex, nagyon gondoskodó, szeretet teljes, nagy az értelmi és érzelmi intelligenciája, bármiről lehet vele hülyülni, beszélgetni. Nem beképzelt, hanem normális erős önbizalma van, és e mellett nagyon határozott. Lehet vele komoly dolgokról is sokat beszélni. De lehet vele bulizni is, és romantikázni is.
De sajnos te biztos az első perctől elhajtottad volna a barátomat ha találkoztál volna vele.... és tudod miért? MERT NEM 178 CM, HANEM 175.............
TE meg a magad fajta agyhalottak meg is érdemlik h egyedül maradjatok!!!! Addig mi, akiknek az érzelmi és értelmi oldala fontosabb egy kapcsolatnak, mint az hogy külsőleg megfelel-e az álom ideálnak, megkapjuk a ritkaság számba menő FÉRFIAKAT, míg ti idióták, akiknek az a fontos hogy hány tulajdonságot (főleg külső) tudtok ki pipálni egy randi után, ill. h menőzzetek a barinők előtt, meg is érdemlitek hogy egyedül maradjatok!!
#57, akkor most sztár vagy?
Nem.
Az összes pontnak megfelelek én is, szóval létezik ilyen.
Sok sikert, hogy találj magad mellé egy ilyet egyszer!
(Szerintem ne neten ismerkedj... ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!