Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi a Földön?
Sziasztok
Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.
Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?
Kritériumok:
Mondjuk 178cm feletti magassag
Helyesírás
Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)
Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit
Ambíciózus
Nem öntelt, beképzelt, hiú
Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)
Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően
Figyelmes
Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek
Megbízható
Sorolhatnám...
A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?
Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....
Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.
Egy fiatal, reménytelen lány
Szóval aki nem 178 cm feletti, az nem valamire való.
Kicsit érdekes vélemény, de az ilyen véleményű nőket érdemes figyelmen kívül hagyni, és olyat keresni, akinél nem ez a mérce.
A testalkattal kapcsolatos igényeidet még megértem, azért tenni is lehet.
Az mondjuk tényleg röhej, ha valaki nem tud egy villanykörtét kicserélni vagy nem tud felporszívózni.
A többi amúgy tök reális, elvileg megtanulható, ha valaki nem tudja, de a magassággal kapcsolatos elvárás, mint "valamire való" kitétel, az ütött.
Hogy hol vannak ilyenek,jó kérdés. Lehet, egy hete pont ugyanebben az időpontban a Margit-hídon ment át egy. Vagy akár több is.
"vagy egy szombat esti bulin. "
Ott biztosan nem. :D
Amúgy jelen. Három éves kapcsolatban.
Kedves kommentelők!
Nem gondoltam, hogy ekkora érdeklődést fogok kiváltani belőletek ezzel a kérdéssel.
Kaptam hideget, meleget egyaránt. A vádaskodás tetszik, ezért vagyunk emberek, magyarok. Nem, nem tűntem el, nem is pipálom a listán lévő neveket. Este egy idő után elaludtam, és most kerültem igazán nyugodt helyzetben, most van időm reagálni bármire valójában.
Annyi dolgot írtatok, nem is tudom hol kezdjem.
A negatív kommentelőknek:
Srácok, Férfiak! Ha bennetek mondjuk 'ideál' címen egy alacsony, vékony, barna hajú, kék szemű lány van, akkor egy nálatok magasabb, kövér, barna szemű, vörös hajú lánnyal kezdenétek? Nem. Lehet, hogy azt mondanátok, nem a külső a fontos, de hazudtok, ha azt mondjátok, a kémia is meglenne, ha a külső nem vonz.
Hogy a magasságra kitérjek, bocsi, ha mondjuk világ életemben magassarkúba járok, akkor ha a srác mondjuk alacsonyabb lenne nálam, engem zavarna.
Nem gondolom, hogy nevetséges tulajdonságokat soroltam ide.
Igen, van akinek írtam, és van akinek nem. Úgy gondolom jobb így, mint beszélgetni hetekig, majd közölni, hogy mégse. Ha azt mondjátok, 5 sor után belém szerettetek, akkor lenne bánnivalónk.
Nem ismerkedni akartam, szimplán rég óta keresek egy olyan fiút, aki a könyvekben van, és majd engem fog szeretni, de talán sose lelem meg.
Nem akarom tovább szítani a veszekedést. Vannak nevetséges kisfiúk a kommentelők között, és rendes srácok is.
Köszönöm !
,,Igen, van akinek írtam, és van akinek nem. Úgy gondolom jobb így, mint beszélgetni hetekig, majd közölni, hogy mégse. "
Jobb úgy, hogy megírod azt is, hogy ,,bocs nem", a gerincesség ott kezdődik. Nem ott, hogy ha tetszik írok, hanem akkor meg "megfeledkezek" róla:
Lehet felállítani elvárásokat, hogy legye tisztességes a pasi és stb... miközben magunk meg már lehet meg se felelünk annak amit mástól elvárunk.
Szegények kik írtak neked vagy akiknek csak egyszer írtál te, majd "megfeledkeztél" róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!