Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.

Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?

Kritériumok:

Mondjuk 178cm feletti magassag

Helyesírás

Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)

Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit

Ambíciózus

Nem öntelt, beképzelt, hiú

Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)

Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően

Figyelmes

Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek

Megbízható

Sorolhatnám...

A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?

Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....

Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.

Egy fiatal, reménytelen lány

2016. júl. 7. 23:06
 71/113 anonim ***** válasza:
55%

Nem gond azért egy próbát megért, Bátor tett volt!:D

Hibákból tanul az ember

2016. júl. 8. 00:31
 72/113 anonim ***** válasza:
21%

Szia!

Szimpatikus az, ahogyan írsz, vagy inkább fogalmazol. Azok a dolgok is tetszenek, amiket úgymond "kritériumnak" szabtál meg. De engedj meg nekem egy apró észrevételt.. Ha megemlíted a helyesírást, akkor nem ártana, ha tudnád, hogy hová kell vessző és hová nem. Meg jó lenne, ha tudnál felsorolni.

Persze ez az összes fórumozóra érvényes, de úgy gondolom, hogy esetedben - aki ezt kritériumként jelöli meg - hatványozottan.

"Mondjuk 178cm feletti magasság"

Miért? Mert te 178cm vagy? Tudod, egy kiegyensúlyozott, normális kapcsolatban nem számít 8 centi különbség a lány javára. Bár erről lehetne vitázni, végülis szubjektív dolog, megítélés kérdése. Egyébként ezen is átmentem, mert 190 vagyok.

A normális testalkatot szerintem buktam a magasságomhoz társuló 73 kilómmal. Eddig 70 alatt voltam, e félévben sikerült feltornáznom magam. Mint ismeretes, az ember huszas éveinek elején, közepén "áll le" a gének egy része, gondolom ennek tudható be, hogy szép lassan, de végre elkezdtem szélesedni. Egyébként ez is kétélű. Attól, hogy vékony vagyok, sokat sportolok, kondiban(legyen szó sportjátékról, vagy fizikai munkáról) gond nélkül lenyomom a férfiismerőseim 85%-át. Nem vagyok túl fáradékony.

Életcél? Persze, most hétvégén adom be a portfólióm pár helyre, igen jó eséllyel több visszajelzést is kapni fogok. De sajnos 35 éves koromra szeretnék "visszavonulni" s tanárkodni szülővárosomban. Ez neked nem hiszem, hogy túl izgalmasnak hangzik.

Nem vagyok öntelt. Ugyan tisztában vagyok azzal, hogy mi az, amit jól csinálok, pontosan tudom, hogy mik a gyengeségeim. Inkább racionálisnak mondanám magam. Ezt amúgy néha keverik az emberek, ilyenkor megkapom, hogy tán prepotens vagyok... pedig nem.:)

Kisvárosban nőttem fel, van gyümölcsösünk is, szóval a házkörüli munkához értek. Édeapámnak köszönhetően feltalálom magam és egy porszívó, vagy bármi más megjavítása sem okoz gondot. Kocsigumit mondjuk még nem cseréltem, de kétlem, hogy ne oldanám meg. Viszont biciklizni sokat jártam/járok, azt többszörösen magabiztosan tudom, ha ez számít valamit.

A szex oké, meg mindkét fajta.

Figyelmes vagyok, látod, neked is milyen hosszan válaszolok, pedig van ám dolgom bőven.:)

Részben művészeti, részben informatikai szakmában dolgozom, így tudok szentimentalista is lenni. De ahogy korábban említettem, inkább racionális a világnézetem. Hogy művelt vagyok-e, az egy érdekes kérdés, viszonyítás kérdése. Eddig azt hittem igen, de a jelenlegi barátnőmhöz viszonyítva... hajjajj.

Ja, bennem meg lehet bízni. Kábé.

Játszadozni szeretek(kapcsolaton belül, de nem durván), egyéjszakázni nem, sörözni, borozni szeretek, haverokkal kétszer egy évben fel is öntünk a garatra. Ez probléma lenne? Miért? Ja, s mivel főzöm, ezért néha iszom is a pálinkát. Egyszer főznéd velem, megszeretnéd te is.:)

És ja, vannak még ilyen fiúk, férfiak, csak nyitottnak kell lenned, hogy megtaláld. A "fiatal, reménytelen lány" meg iszonyat közhelyes jelző, aláírás, szerintem inkább hagyd el.

Üdv.: B

2016. júl. 8. 00:32
 73/113 anonim ***** válasza:
61%
Ja az a vicc, h bedobtak egy ilyen kérdést egyből úgy vetődött rá mindenki, mint mikor hús darabot a cápák közé dobnak, egymást tépve megveszve
2016. júl. 8. 00:32
 74/113 anonim ***** válasza:
85%

Miért gondolom azt, hogy a kérdező egy otthon ülő munkanélküli egyetemista vagy pedig egy egyszerű troll a nagyon jól időzített kommentvadász kérdésével?

Már alapból nem veszem komolyan ezeket a kérdéseket. Ha viszont valós a kérdés akkor még elszomorítóbb.

Itt vagy egy lány aki jelenleg már egyedülálló és nemhogy ismerkedne normálisan, hanem egy egész nem számára ízléstelen és sokakat sértő felszínes listával ideállít, hogy harcoljanak a kegyeiért. Egyszerűen szánalmas.

2016. júl. 8. 00:33
 75/113 anonim ***** válasza:
6%

Előző válaszom a kérdező ellenében íródott de az is nullán áll.

Semmi sem jó nektek? Lúzer banda.

Na és ha szentimentálisabb vagyok akkor mi van?

Tudod ez nem jelenti azt, hogy papucs is vagyok.

A kettő független egymástól.

De minek is magyaráznám amikor félő, hogy a gondolatvilágod határait feszegetné.

76/113 anonim ***** válasza:
76%
Nem semmi ezt nézni, az biztos :D De mondjuk nekem ilyen nő nem kell az is tuti XD
 77/113 anonim ***** válasza:
76%

hogyvagyunkma?

Hogy felúszik a farvízen! :D

2016. júl. 8. 00:35
 78/113 anonim ***** válasza:
81%
Még nem cseréltem kocsigumit, itt rontottam el mindent.
2016. júl. 8. 00:38
 79/113 anonim ***** válasza:
26%
Feedbacks tán én voltam az elsők közt,lihegve, mint egy pincsi kutya?Ne röhögtesd ki magad...Valóban a sikeres emberek megragadják a lehetőséget,de magyarázd már el itt hol volt a lehetőség? :D Vagy ennyi erővel,neked minden lehetőség?Ezt a nyomorékozást meg inkább másokkal játszd, akik ehhez szoktak.
2016. júl. 8. 00:39
 80/113 anonim ***** válasza:
76%
Jó a buli.
2016. júl. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!