Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi a Földön?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.

Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?

Kritériumok:

Mondjuk 178cm feletti magassag

Helyesírás

Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)

Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit

Ambíciózus

Nem öntelt, beképzelt, hiú

Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)

Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően

Figyelmes

Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek

Megbízható

Sorolhatnám...

A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?

Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....

Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.

Egy fiatal, reménytelen lány

2016. júl. 7. 23:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 A kérdező kommentje:

28as válaszoló! Köszönöm !!!

Kedves többiek, mondjuk 28asról, vagy néhány elötte szólóról vegyetek példát!

2016. júl. 7. 23:40
 32/113 A kérdező kommentje:
Nem mindenki egyforma srácok :)
2016. júl. 7. 23:40
 33/113 anonim ***** válasza:
61%

# 30

NE itt akarj csajozni :D

béna vagy :D

2016. júl. 7. 23:41
 34/113 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező ne terelgesd olcsó trükkökkel a beszélgetést,mert ez így egyre szánalmasabb...
2016. júl. 7. 23:41
 35/113 anonim ***** válasza:
0%
nekem aztán nincs listám de mától lesz ne hogy már a nőknek mindent lehet a férfi meg kussoljon.. ha el mer várni valamit akkor 1 felszínes dög....
2016. júl. 7. 23:42
 36/113 anonim ***** válasza:
0%

Írj kérdező nyugodtan ha van még valami panaszod, gondod, gondolatod amire választ vársz.

Ne erre a kommentre reagálva hanem a 28-asra, ami óda írtam. Nehogy úgy érezd, hogy lehet félre megy.

2016. júl. 7. 23:43
 37/113 anonim ***** válasza:
0%

*amit oda írtam,

Hej már későre jár, kihagy az agyam...

2016. júl. 7. 23:45
 38/113 anonim ***** válasza:
60%
Naiv kisfiú vagy te lovag :DD aztán jövőhéten jösz fel ide hisztizve h miért ilyen pcsák a nők..
2016. júl. 7. 23:46
 39/113 anonim ***** válasza:
61%
Nyugi Feedbacks, van aki csak jót szórakozik rajta,mint ingyen cirkuszt használva.Kövezz meg ezért... :D
2016. júl. 7. 23:47
 40/113 anonim ***** válasza:
61%

Létezik, a párom ilyen, bár a helyesírása nem a legjobb, mert diszlexiás, a többi stimmel.

Hát, nem könnyű ilyen pasit fogni, sok sikert :D

2016. júl. 7. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!