Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi a Földön?
Sziasztok
Hosszú idő után váltam szinglivé. Fiatal vagyok. Ismerőseim elmondása alapján egy jól összerakott csajként élem életem.
Irreális, hogy magamhoz illő párt találjak?
Kritériumok:
Mondjuk 178cm feletti magassag
Helyesírás
Normális testalkat ( nem, nem olyan sportos akin folyik a háj, és nem olyan izmos akit egy kézzel felkapok)
Van életcélja, terve a jövőre, amiért tett is már bármit
Ambíciózus
Nem öntelt, beképzelt, hiú
Képes a ház körül elvégezni egy rutinfolyamatot (kocsigumi csere,villanykörte csere, porszívózás)
Szeret, és TUD szeretkezni is és b*ni is, pillanattól függően
Figyelmes
Művelt, intelligens, de nem túl elvont, művészlélek
Megbízható
Sorolhatnám...
A mai világban valóban kihalnak a valamire való fiúk?
Vagy a játék, vagy az egyéjszakás kalandok, vagy a butaság, alkohol... És lassan az igazi férfiak lesznek lenézve....
Ha vannak még ilyen srácok, illetve férfiak, mégi merre? Mert biztosan nem a belvárosban, vagy egy szombat esti bulin.
Egy fiatal, reménytelen lány
Nem naiv lovag.
De tudod, hogy ha pofára is vagyok ejtve nem neked fogom itt elsírni a bánatom.
Na és, ha kiderül, hogy a kérdező kamu vagy beképzelt lány kinek egója az eget verdesi akkor mi van?
Semmi.
Mert mások viselkedése az én értékrendemet nem fogják befolyásolni, ez tesz végső soron azzá ami vagyok, nem egy gerinctelen féreggé.
Na látom, le vagyok pontozva, na de miért?
Csak nem görbe tükröt nyújtok ami láthatóvá teszi saját gyengeségeiteket?
Kedves sráckák és férfiak! Köszönöm, a választ megkaptam. Vannak férfiak, csak kevesen.
Ti, acsarkodó, öntelt majmok, remélem sikeresek lesztek majd egyszer valahol....
Talán Kommenthuszáron.
Szép estét mindenkinek !
Lehet, hogy egy csomó férfi megfelel a kritériumaidnak, de nincs meg a kémia, így észre sem veszed. Ez sajnos így van, rengeteg dolognak kell passzolnia, hogy két ember tényleg egymásra találjon, és az hogy tartós legyen. Kell vonzalom, értékrend egyezés, habitus kompatibilitás, apró rigolyák elviselése, vallási-társadalmi-poltikai nézetek egyezése, testi harmónia stb.
Amikor ezeket végiggondolom, azon csodálkozom, hogy ilyen sok pár van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!