Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közgazdászként kérdezem! Miért nem számít manapság a férfiaknak, hogy mi a nő munkája?
29-es
Ennél csak egy rosszabb scenario van: ha valaki azért lesz prosti évekig, hogy aztán a pénzből bölcsész lehessen ;)
Hű 30-as, mondtál három koherens varázsszót, amitől a Bartholin-mirigyeim irreverzibilisen kolloid oldatot engedtek a tangámba.
Büszkekocka, nálad még cukilányka is eredetibb...
32-es, mi bajod van azzal, hogy valakit lány létére érdekel a programozás?
Tán féltékeny vagy a tudásomra?
Én legalább az eszemet képes vagyok használni és abból élek meg, nem pedig szemetesládaként árulgatom a testem mindenkinek. :)
Nem vagyok féltékeny, ugyanis programozó ÉS közgazdász végzettségem is van, 5 nyelven beszélek és mérnökként dolgozom. Hidd el, rohadtul nem kell féltékenynek lennem semmidre sem.
Az basxxa a csőrömet, hogy itt felsőbbrendűsködsz, de nem a tudásod miatt, hanem mert nő vagy.
Lerí rólad, hogy attól, hogy tudsz 3 szakszót, máris többnek érzed magad a férfiaknál.
Senkinél nem érzem magam felsőbbrendűnek...
Ja de, a prostiknál mindenképp. :D
Nehogy már egy olyan embert kelljen magasztalnom, aki lemegy kutyába is, csak hogy pénzt kapjon. Ugyan kérlek! :D
Kutya kotelessegem eltartani a nomet nem?
Milyen ferfi lennek ha beleszolnek mit dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!