Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közgazdászként kérdezem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közgazdászként kérdezem! Miért nem számít manapság a férfiaknak, hogy mi a nő munkája?

Figyelt kérdés
A legtöbb kérdésnél vagy azt olvasom, hogy egyáltalán nem számít a nő munkája (legyen az pék, vagy cipőpucoló). Vagy mindegy a pasiknak, hogy mi a munka, csak értelmiségi legyen. Miért nem számít, hogy mi a nő munkája a napi 24 órából 10 órában? Senkit nem érdekel, hogy mennyire lenne könnyű az összeköltözés/megélhetés? Csak a külső számít?

2016. jún. 14. 15:37
1 2 3 4
 1/36 Noren1989 ***** válasza:
100%

Annyi az egész, ha mi ezt felhántorgatjuk, akkor micsoda egy mocskok vagyunk, h megint a pénzről beszélünk. Ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor meg vagy golddiggernek becézzük, vagy aranyos, kedves, előrelátó asszonykának.

26/F

2016. jún. 14. 15:41
 2/36 anonim ***** válasza:

Sokan igy is alig találnak barátnőt ha a külső után még a munka alapján is válogatnának akkor tényleg reménytelen lenne.

Nézz körül hány ilyen kérdés van ahol értelmes,diplomás fiatal férfiak panaszkodnak arra hogy nincs barátnőjük. Ha még a diploma/szakma alapján is válogatnának soha nem jönne össze egy nő nekik.

Csak a nagyon kapós alpfa hímek tudnak válogatni külső/diploma/anyagi helyzet alapján. Aztán vannak olyan férfiak akiket a nő anyagi helyzete nem érdekel.

2016. jún. 14. 15:43
 3/36 anonim ***** válasza:
47%
Miért érdekelné őket? A Férfiak azért vannak,hogy eltartsák a nőket. Aki nem így tesz,az nem férfi. Pont
2016. jún. 14. 15:43
 4/36 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy totál lesz*rom, de olyan szinten igen, hogy az ő élete annak a része amiben dolgozik, neki kell szeretnie, innentől kezdve az én véleményem édes mindegy. Az összeköltözés meg csak nagyon extrém esetekben jelent gondot. Mondhatni, csak az nem oldja meg ezeket aki nem akarja.
2016. jún. 14. 15:50
 5/36 anonim ***** válasza:
Most nem a nagyképűsködés, de ha bejönnek a terveim, akkor egyedül is vígan, nagyon vígan elélnék azzal a keresettel, anyagilag nem számítana, hogy ő neki mi a munkája. Annyi az "elvárás"-> nem elvárás :D, hogy ne egész nap azon puffogjon, hogy milyen szar munkahelye van, szóval valamilyen szinten legyen vele megbékülve.
2016. jún. 14. 15:57
 6/36 anonim ***** válasza:

Ennek mi köze a gazdasághoz? :D

Közgazdász hallgató vagyok, de nem értem az összefüggést.

Régen mindig a férfi dolgozott, míg a nő otthon volt, főzött, vigyázott a gyerekekre. Persze ma már a nők is eljárnak dolgozni akár napi 8 vagy 12 órában is, de egy olyan dolgot, ami évszázadokon át megszokott volt, nehéz egyik pillanatról a másikra levetkőzni. Illetve a férfiak mindig igyekeznek maguknak nagynak, önállónak, férfiasnak mutatni... Talán ezért is nem számít, mennyit visz haza a nő. Egyszerűen van egy gát, ami miatt nem merik számon kérni rajta.

20/L

2016. jún. 14. 16:10
 7/36 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, miért érdekelne?

Szerinted mit szeretnék veled, válassz kérlek:

A, - Beszélgetni a munkádról

B, - Dugni

Elég naiv kérdés. Sokkal fontosabb dolgok számítanak, mint hogy mi a munkád, mennyit keresel vagy mit tanulsz.

Légy értelmes, humoros és elégedett önmagaddal és le fogom szarni, hogy mi a munkád. Nem a munkádat akarom, hanem téged, az embert..., bocs, a nőt.

2016. jún. 14. 16:13
 8/36 cukilányka 0.0 ***** válasza:
44%

Szia!

Még hogy nem érdekli a férfiakat... én is közgazdásznak fogok tanulni, ha felvesznek az egyetemre, viszont mivel a pénzt erre prostitúcióval kerestem meg, sok férfi elvből elzárkózik előlem. Tehát engem nem is a munkám hanem a volt munkám alapján ítélnek el. Szemét egy világ sajnos.

20L

2016. jún. 14. 16:21
 9/36 anonim ***** válasza:
64%

8-as

Én szívesen ismerkednék veled.

Ráérsz este egy fél órára?

2016. jún. 14. 16:22
 10/36 cukilányka 0.0 ***** válasza:
24%
# 9: Nyominger... -.-
2016. jún. 14. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!