Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közgazdászként kérdezem! Miért nem számít manapság a férfiaknak, hogy mi a nő munkája?
Annyi az egész, ha mi ezt felhántorgatjuk, akkor micsoda egy mocskok vagyunk, h megint a pénzről beszélünk. Ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor meg vagy golddiggernek becézzük, vagy aranyos, kedves, előrelátó asszonykának.
26/F
Sokan igy is alig találnak barátnőt ha a külső után még a munka alapján is válogatnának akkor tényleg reménytelen lenne.
Nézz körül hány ilyen kérdés van ahol értelmes,diplomás fiatal férfiak panaszkodnak arra hogy nincs barátnőjük. Ha még a diploma/szakma alapján is válogatnának soha nem jönne össze egy nő nekik.
Csak a nagyon kapós alpfa hímek tudnak válogatni külső/diploma/anyagi helyzet alapján. Aztán vannak olyan férfiak akiket a nő anyagi helyzete nem érdekel.
Ennek mi köze a gazdasághoz? :D
Közgazdász hallgató vagyok, de nem értem az összefüggést.
Régen mindig a férfi dolgozott, míg a nő otthon volt, főzött, vigyázott a gyerekekre. Persze ma már a nők is eljárnak dolgozni akár napi 8 vagy 12 órában is, de egy olyan dolgot, ami évszázadokon át megszokott volt, nehéz egyik pillanatról a másikra levetkőzni. Illetve a férfiak mindig igyekeznek maguknak nagynak, önállónak, férfiasnak mutatni... Talán ezért is nem számít, mennyit visz haza a nő. Egyszerűen van egy gát, ami miatt nem merik számon kérni rajta.
20/L
Nem tudom, miért érdekelne?
Szerinted mit szeretnék veled, válassz kérlek:
A, - Beszélgetni a munkádról
B, - Dugni
Elég naiv kérdés. Sokkal fontosabb dolgok számítanak, mint hogy mi a munkád, mennyit keresel vagy mit tanulsz.
Légy értelmes, humoros és elégedett önmagaddal és le fogom szarni, hogy mi a munkád. Nem a munkádat akarom, hanem téged, az embert..., bocs, a nőt.
Szia!
Még hogy nem érdekli a férfiakat... én is közgazdásznak fogok tanulni, ha felvesznek az egyetemre, viszont mivel a pénzt erre prostitúcióval kerestem meg, sok férfi elvből elzárkózik előlem. Tehát engem nem is a munkám hanem a volt munkám alapján ítélnek el. Szemét egy világ sajnos.
20L
8-as
Én szívesen ismerkednék veled.
Ráérsz este egy fél órára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!