Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közgazdászként kérdezem! Miért nem számít manapság a férfiaknak, hogy mi a nő munkája?
Szerintem meg megy a skatulyázás rendesen a férfiak részéről. (A nők részéről is.) Nem biztos, hogy a keresetet nézik elsősorban, hanem... megpróbálnak levonni egy következtetést az emberről a foglalkozás alapján.
Van pl. ez a divat, a bölcsészek szidása, ez nagyon népszerű. A bölcsész mindenki szerint csakis valami elvarázsolt, sálas-kendős, nem evilági csaj lehet, aki azon is elvérezne, ha elé raknának egy egyszerű összeadásos matekpéldát. Ha valaki vezető pozícióban van, az biztosan egy agresszív, erőszakos nő... Ha valaki fegyveres testületnél van, az lehet, hogy jobban verekszik, mint aki ismerkedni akar vele... stb.
Kutyát sem érdekli, ha egy nő k**va volt, ha már nem tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Csak ne mástól tudjam meg a régi foglalkozását. Ha ő mondja el, akkor totálisan nem zavarna.
Engem férfiként érdekel, hogy mivel foglalkozik a barátnőm, de csak egy bizonyos szintig. Mert a későbbiekben igenis fontos, hogy ne én tartsam el - kivéve ha gyerekkel van otthon.
Ugyanakkor nem kell, hogy értelmiségi legyen, elég ha piacképes a szakmája és mindig dolgozik. Akkor maximum kipótolom a kasszát, de azt nem viselném el, ha nehezen találna munkát mert rossz a szakmája.
Ez van, pontozzatok le amiért szemét fukar vagyok...
A jelenlegi barátnőm szájhigiénikus. Mindig kap munkát, pedig nem felsőfokú végzettsége van. Teljesen jó.
Mert szerintem nem arra kíváncsiak, hogy mit csinálok az alatt a 8 vagy 12 óra alatt, max lerendezik egy mi volt ma? kérdésben.
De ha a pasit annyira érdekelné, akkor elmesélném neki a napi melómat.
Ha kíváncsi a for ciklusra, arrayekre és stringekre, én szívesen mesélek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!