Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a mai férfiak nem túl kezdeményezőek, félénkek?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy nagyon nehezen lehet ismerkedni, mert félnek a visszautasítástól, még úgyis, hogy egyértelmű jeleket dobsz nekik az éterbe. Viszont nagyon sok olyan férfivel találkozom, aki társaságban nem mer odalépni hozzám, de mástól elkéri az online elérhetőségemet és ott írogat. nem tudom, de ez csak nekem nem szimpatikus? És néha komolyan olyan jóképű férfiak csinálják ezt, akikről nem gondolnám, hogy kezdetben nem mer egy nővel élőben kommunikálni. Vélemények, tapasztalat?

2016. jún. 13. 09:06
1 2 3 4 5
 41/43 mikeXxX ***** válasza:
Akkor meg kezdeményezz te egy beszélgetést attól még nem vagy nyomulós de azért egy két dologgal éreztesd hogy tetszik neked ha ebből sem vágja le akkor meg kár kezdened vele szerintem.
2016. jún. 16. 11:28
 42/43 anonim válasza:

Tényleg nehezebben kezdeményeznek, viszont szerintem azért, mert túl nagy az elvárás, legalábbis ezt hiszik. Mindenhol látját a kigyúrt, agyondicsért "férfiakat" és nem érzik magukat elég jónak (nőknél is előfordul), meg rengeteg "könnyű nőcske" csak azzal foglalkozik, hogy "milyen helyes" vagy éppen "milyen gazdag" egy srác és félnek, hogy emiatt ejtik őket.

17/L

2016. júl. 12. 17:56
 43/43 anonim ***** válasza:
Mondjuk 1-2 nőtársamnak is köszönhető,hogy ennyire beszxriak,nem csak az alaptermészetnek.Nagyon sok pasasnál ez a legkevesebb probléma,hogy félénk,inkább az,hogy semmi célja,el teng-leng az egyetemen,de be nem fejezi és egy rahedli diákhitelt felhalmoz,amit nyöghet 50 éves koráig.Aztán ha általános után kitanultak egy szakmát,fellélegeznek,hogy Halleluja,nem kell tanulni.Ennek hűen akkor se tanulnak meg angolul vagy németül,ha dolgozni mennek a célországba,mert minek,ellébecolnak ott.Nagyon kevés Angliába vagy Németországba szakadt szakmunkás van,aki kicsit erőlködne és normálisan megtanulna a hivatalos nyelvet.Ma már mást se kell csinálni,csak kitapasztalni,hogy melyik nyelvtanuló alkalmazás a nekik legjobban működő és már könnyű elindulni,csak akarat kéne,ami a legtöbb 20-as és 30-as magyar pasiban nincs meg,jó esetben nyomokban.Kicsit spoiler volt,bocs miatta.
2016. júl. 14. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!