Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk srácok az ágyban is félénkek? Meg lehet ezt állapítani előre?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 17:47
1/8 opened paradise válasza:
Állítólag alamuszi nyuszi nagyot ugrik...
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlen...a szex azért más! :D mikor már lefelé összpontosul a vér akkor már mindegy! hipp hopp változnak a dolgok! :D
5/8 anonim válasza:
A félénk srácok nagy része csak addig félénk, amíg nem nyílik meg valaki előtt.
Ha jól ismerik egymást valakivel, esetleg már össze is jöttek vele, akkor már nem félénkek.
6/8 anonim válasza:
Kizártnak tartom hogy aki "adott szituációban" félénk az minden szituációban az lenne. Nekem nagy a pofám de ha egy nagy tömeg előtt kéne beszélnem énis betojnék! No de teljesen más az ha az ember azzal van akit ismer szeret s megbizik benne. Az előtt nem vagy Te sem sem más sem félénk... Legalábbis nekem így logikus.
7/8 anonim válasza:
Én elég háttérben megbújó típus vagyok, de ha valaki felizgat, akkor az utca közepén is megdugom, az ágyban pedig tökéletes vagyok, mindig a maximumot nyújtom, ami tőlem telik, és hát.. az elég sok :D
8/8 anonim válasza:
Én nehezen nyílok meg, de egyszerűen imádom kényeztetni a nőket minden létező módon! S ha már valaki elérte, hogy megnyíljak neki, akkor nem kell attól félnie, hogy nem tépem le róla a ruhát vacsi után, mikor vágyom a desszertre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!