Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A félénk srácok az ágyban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk srácok az ágyban is félénkek? Meg lehet ezt állapítani előre?

Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 17:47
 1/8 opened paradise ***** válasza:
100%
Állítólag alamuszi nyuszi nagyot ugrik...
2015. okt. 6. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 6. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen...a szex azért más! :D mikor már lefelé összpontosul a vér akkor már mindegy! hipp hopp változnak a dolgok! :D
2015. okt. 6. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Legalábbis szerintem!
2015. okt. 6. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A félénk srácok nagy része csak addig félénk, amíg nem nyílik meg valaki előtt.

Ha jól ismerik egymást valakivel, esetleg már össze is jöttek vele, akkor már nem félénkek.

2015. okt. 6. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom hogy aki "adott szituációban" félénk az minden szituációban az lenne. Nekem nagy a pofám de ha egy nagy tömeg előtt kéne beszélnem énis betojnék! No de teljesen más az ha az ember azzal van akit ismer szeret s megbizik benne. Az előtt nem vagy Te sem sem más sem félénk... Legalábbis nekem így logikus.
2015. okt. 6. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég háttérben megbújó típus vagyok, de ha valaki felizgat, akkor az utca közepén is megdugom, az ágyban pedig tökéletes vagyok, mindig a maximumot nyújtom, ami tőlem telik, és hát.. az elég sok :D
2015. okt. 6. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nehezen nyílok meg, de egyszerűen imádom kényeztetni a nőket minden létező módon! S ha már valaki elérte, hogy megnyíljak neki, akkor nem kell attól félnie, hogy nem tépem le róla a ruhát vacsi után, mikor vágyom a desszertre! ;)
2015. okt. 7. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!