Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meg lehet állapítani egy nézésből vagy szemezésből, hogy tetszünk e másiknak vagy nem?
Nem. Nagyon nem.
Legfeljebb következtethetsz de akkor is 50-50%
Mióta lett ilyen általánosan használt kifejezés a "nézés"? TEKINTET-nek hívják!!
Egyébként igen, meg lehet állapítani. Hosszú szemkontaktus mosolygással, vagy többször találkozik két ember tekintete és az egyik vagy mindkettő rögtön elkapja a szemét, de pár másodperc múlva ugyanúgy megismétlődik.
Ha értesz a pszichológiához, és a test-/jelbeszédhez, akkor utcán is simán leolvasható egy lány nézéséből, hogy valamilyen szinten bejössz-e neki, vagy nem.
Nem először csináltam már meg azt, hogy láttam, hogy tetszek a lánynak, megállítottam, elkértem a mobilját, hogy fel kéne hívnom valakit, beleírtam a telefonjába a számomat, megcsörgettem vele magamat, később meg felhívtam.
Szemkontaktus felvétele, kedves mosoly. Ha nincs mosoly, az csak annyit jelent, hogy állom a tekinteted, de nem vagy nekem érdekes.
De sokszor kedves mosolyoknak se kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani, sok helyen az üzleti udvariasságnak része.
Utcán ha jól öltözötten megnézek egy csinos nőt, jellemzően és is visszakapom, de ez is csak annyit jelent, hogy mikor nő önbizalomdoppingot kap attól, hogy utcán jó kiállású férfiak közül is sokan megnézik, akkor jókedvében nekik ő is kioszt pár kedves mosolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!