Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy terhes vagyok, bár még vissza van 1 hét a menstruációmig de minden jel arra utal hogy az vagyok! Ki tudná nekem megmondani hogy már most megtudja-e állapítani a nőgyógyász hogy ha elmegyek hozzá?
Tesztet miért nem veszel? 1000 ft.
Veszel 3mat, ha 3ból 3 negatív, akkor nem vagy az.
Ha a nőgyógyász is csak akkor tudná megállapítani hogy terhes vagy-e, ha látná, menstruálsz-e vagy sem, akkor nem is lenne szükség nőgyógyászokra, nem gondolod?:D
Vegyél egy terhességi tesztet, patikába kell menni érte. Kb 1000 Ft, 2 hét után tud értékelhető eredményt adni. Csináld meg a tesztet, utána figyelheted a menstruációdat is. De miért most jut eszedbe, hogy csinálni kellene valamit ha nem akarsz terhes lenni? Vagy akkor úgy gondoltad, hogy "majd megúszom"? A természet, a kémia és a biológia teszi a dolgát, nem lehet vele szórakozni...
Véletlenül nem az orvostól van ez az állapot?
Minek akarsz ennyire elmenni hozzá?
Egy normális ember inkább kerüli az orvost, ha van más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!